Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz senkim se?

Figyelt kérdés
Még sose volt barátnőm. Az unkatestvérem az cukol hogy egyedül kell leélnem az életem(am igaz) a barátnője azt mondja meleg vagyok. Egyik se esik jól. Inkább felkötöm magam
2016. márc. 26. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Kösd,rád is fér ba_zd,segítek is ha kell,
2016. márc. 26. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy??
2016. márc. 26. 22:51
 3/8 Adelll ***** válasza:
Nem kell ennyire ketsegbeesni.
2016. márc. 26. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már ne turbózd fel a helyzeted.Megértem tuti szar lehet de hát.. MIT FOGLALKOZOL MÁSOK VÉLEMÉNYÉVEL??

Ha az unokatesódnak annyi öröme van az életébe hogy téged cukkol akkor mondd neki hogy "hajrá" és utána meg se halld amit mondd.

Ha az a barátnő annyira okos hogy ilyeneket kapásból megállapít akkor gratulálok neki.

Az embereknek annyival de annyival könnyebb életük lehetne ha bizonyos személyeket ki tudnának zárni a világukból..Csak zárd ki a világodból az ilyen személyeket és egy csapásra könnyebb lesz.Persze nem mondtam hogy könnyű dolog.

2016. márc. 26. 22:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy akkor teljesen egyedül maradok ha kizárom öket
2016. márc. 26. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:

#4 vagyok

Tapasztalatból mondom jobb egyedül mint ilyen emberekkel körülvéve.

Nem azt mondom hogy teljesen zárd ki őket csak ilyen téren szard le a véleményüket.

2016. márc. 26. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták hogy a macskámmal fogok meghalni egyedül és aki ezt mondta annak az anyukája meg megkérdezte nem-e szeretem a lányokat? És engem is megbántottak ilyen beszólásokkal. Tudod mit tettem? Beszóltam és kitörtem a végén bocsánatot kértek... ez egy éve történt és most van barátom is. Én azt mondom állj ki magadért még ha az unokatestvéred is akkor se lenne joga ilyeneket mondania és piszkálnia. Mindennek meg van a maga ideje. Vágd nyakon az unokatesódat egy tapló ő is. Egyébként felesleges aggódnod csak állj ki magadért ne legyél befosva...
2016. márc. 28. 01:29
 8/8 anonim válasza:

Az embereknek az egyik legfontosabb szempont a megfelelési kényszer. Ezért posztol ki mindenki mindent a Facebookra is, mert fontosak nekik a mások véleménye. Neked is fontos, hogy mit mond a rokonod. Ami fontos, hogy ha sokszor hallasz valamit, képes vagy akkor is elhinni, hogyha tudod, hogy hülyeség. Sajnos

Nekem 2-3 évvel ezelőtt ugyan ez volt körülbelül.

Aztán elmentem MMA-zni, lett önbizalmam.

Testvéremnek odadobtam a kesztyűt, mondtam jöjjön nézzük meg, hogy mire föl tör más felett pálcát? Véres szájjal kérte, hogy fejezzük be, azóta sohasem akart elnyomni. Viszont kritizál azóta is. Kialakítottam magamnak egy teljesen új baráti kört (iskolából, ismerősök ismerőseiből, stb), majd onnan megtaláltam életem párját. Azóta kizártam az életemből a negatív embereket. Letettem a jogsit, egy szakmát, lett kocsim és barátnőm is, stabil normális anyagi háttér. Tudom, lehetletlennek hangzik. Ez nekem 2 év alatt sikerült. Most stabil és jó életem van, barátnőmmel minden hétvégén valami programra megyünk (cirkusz, séta, hajózás, kenuzás, anno jégkorcsolya, tollas, sárkányt reptetünk, étterembe megyünk, mozi, stb.) És hogy sikerült? Leszartam, hogy ki mit mond, mert tudtam, hogy ÉN merre haladok az életben. Semmi más nem fontos. Régen mindig megkaptam, hogy milyen duci vagyok. Nem kellett 4 hónap, hogy állandó futással leadjam a plusz kilókat, az mma/box segítségével pedig kondícióra is szert tettem. Szóval hajrá, első lépés neked egy harcművészet és az önbizalmad előjön. Csak sohase bízd el magad, ne legyen károdra. Mindig tudd, hogy merre haladsz az életben. Sok sikert.

2016. ápr. 16. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!