Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sose lesz senkim?

Sose lesz senkim?

Figyelt kérdés

Miert erzem ugy,hogy egyedul maradok?:( annyira szeretnek egy baratot (nem dugni.....) hanem akivel jol erzem magam,becezgetni egymast,nevetni,beszelgetni...de mindenkinek csak a deszka lanyok kellenek..

Nagyon el vagyok keseredve...15/L pestrol..

2014. nov. 11. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem mindenkinek a deszka kell, csak rosszkor vagy rossz helyen. Aztán ki tudja, hogy neked is mekkorák az igényeid.
2014. nov. 11. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
nem szeretsz dugni?? :(
 3/10 Nemadnámmeg:S ***** válasza:

Még bőven ráérsz!

ha meg az alakoddal van bajod még azt is van idő megformálni :D

4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mar most kaptal tobb szaz ajanlatot :) kar hogy nekem a vekony lanyok tetszenek :/ 18f pest
2014. nov. 11. 18:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi bajod az alakoddal? Nem írtál róla...
2014. nov. 11. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Majd akkor fogd a fejed, ha 20 is elmúltál, és semmi se változott... most még korai.
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
15 éves brühühühühü. Ha 30 évesen tartasz itt, akkor elkezdelek sajnálni is.
 8/10 October15 ***** válasza:

Megnyugtatlak:

RENGETEG de tényleg RENGETEG olyan csajt ismerek akit matt részegen se piszkálnék meg és mégis van pasija bár tény, hogy nem 15 évesek hanem 20-25 de akkor is.

Mellesleg: A deszka azt takarja ,hogy valahol lapos ahol nem kellene.. de ha arra gondoltál, hogy a vékony csajok nos az se igaz.

Azért 1 molettebb lány/nő is igen csak dekoratív tud lenni ha a stratégiai magaslatok tényleg JÓ MAGASA.. értsd: bele lehet fulladni a mellkasába :D. [Alap esetben én pl átlagos alakú csajokra bukok a nagyon vékonyaktól a hideg ráz.. ugyanakkor egy teltkarcsú/duci/molett hívd ahogy akarod két kellőképpen eleresztett mellel.. nem kicsit dekoratív a számomra :P]

2014. nov. 11. 18:45
 9/10 plasztik@ä ***** válasza:
irj ha szeretnél 15f kurhegyes
2014. nov. 11. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:
kib*szott nagy trollkodás ilyen kérdést írni 15 évesen.
2014. nov. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!