Ha nem merek oda menni egy csajhoz se ismerkedni, és nem tudom mit kéne mondani akkor lehet hogy nem is lesz senkim? 25f
nem tudom mit kéne mondani!
eléggé parázok
Na engem is ez készít ki ... van olyan pasi akinek állítólag tetszek és nem mer velem beszélni -.-
fiúk vagyok .. egy lány még örül is neki ha odamegy hozzá egy fiú, így még növeled is a csaj önbizalmát:)
de csak nyugodtan és természetesen.. egy csaj nem tud annyira bégetni .. nincs mitől félned;)
megverni nem vernének meg.. nem lenne semmi:)
a legeslegrosszabb esetben is csak annyi lenne hogy lepattint a csaj..pff. nagy ügy!
Igaz,nálam ezek már uncsi szövegek,de mindig igy kezdik:
Köszönnek,mondjuk megdicsérik,hogy jól táncolok..vagy mindig mindegyik megkérdezi hova valósi vagyok,van e egyáltalán barátom,mi a nevem..stb,stb..
Nem nehéz odamenni és köszönni,vagy valamire rákérdezni,inkább az a legrosszabb,mikor visszautasit gorombán..szerintem.
Ne legyél annyira szégyenlős..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!