Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem soha nem lesz senkim?

Nekem soha nem lesz senkim?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok,sajnos sok rossz tapasztalatom van a szerelemmel kapcsolatban,eddig nekem nem jött össze egy igazi boldog kapcsolat,csak egy kapcsolatom volt de ott meg a lány szülei kavartak,de az előtt meg csak elutasítások,most randizgatok egy lánnyal,de minden nap azon parázok hogy ebből sem lesz semmi,pedig ez a lány miatt változtattam magamon,nem vagyok csúnya srác,de úgy érzem hogy a belsőm unalmas.Alapvetően kedves vagyok,van humor érzékem,de néha komolytalan kicsit szemtelen vagyok.
2014. okt. 24. 18:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
1%
Igen, soha.
2014. okt. 24. 18:03
 2/20 anonim ***** válasza:
Niki, te legutóbb még kedves voltál.
2014. okt. 24. 18:04
 3/20 Big Poppa ***** válasza:

ne halgass az elsore...szanalmasak...

akkor nem lesz tobb baratnod ha hagyod hogy a multad bezavarjon! most szereted ezt a lanyt, akkor szeressed, beszeljetek meg mindent es sose csald meg garantaltan a feleseged lesz

2014. okt. 24. 18:05
 4/20 anonim ***** válasza:

Hol lalsz?

Szerzek én neked csajt:)

2014. okt. 24. 18:05
 5/20 anonim ***** válasza:
3%

Most is az vagyok, de ez annyira durván egyszerű téma, hogy nem is minősiteném.

2014. okt. 24. 18:06
 6/20 anonim ***** válasza:
4%

9182837456-szor le lett irva, hogy mindenkinek van párja, és mindenki kerizi a közel ideálisat.

Lehet holnap, holnapután, vagy azutá, de te is megtalálhatod azt, aki viszontkeres téged!

Lehet a metrón, a plázába, moziba, kávézóba, vagy épp itt a neten találod meg.

De ha valaki 19 évesen már úgy fogalmaz, hogy lehet "soha", akkor az nagyon negativ -nem is minősiteném.

2014. okt. 24. 18:11
 7/20 anonim ***** válasza:
4%

És látom már megtörtént, de irtam is volna, hogy IGEN, nyugodtan le lehet pontozni.

Én irtózom az ennyire negativ lényektől, akik idősebbek és olyan kilátástalanságot éreznek, hogy úgy fogalmaznak: "soha"

2014. okt. 24. 18:13
 8/20 anonim ***** válasza:
2014. okt. 24. 18:14
 9/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sokan tényleg az életben nem találják meg a párjukat... Bár 19 évesen tényleg nevetséges így aggódni.
2014. okt. 24. 18:15
 10/20 anonim ***** válasza:
Én anno pont 19 évesen találtam meg. Nekem is voltak ilyen gondolataim előtte, hogy biztos nem lesz senkim. Ez szerintem tök természetes.
2014. okt. 24. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!