Miért vagyok ilyen ősgyökér a szerelem terén? Mindig azt érzem hogy nekem sose lesz senkim és ez nagyon rossz érzés. Nemrég dobott ki egy pasi elég szépen. Totális gyökér vagyok! -. -
Figyelt kérdés
174 cm és 63 kg vagyok. Imádok sportolni. De közben senkinek sem kellek...Ti is voltatok/vagytok így?
17/L
2014. júl. 4. 15:12
1/13 anonim válasza:
"Sohase lesz senkim"
Ha kidobtak akkor mar volt valaki..
2/13 anonim válasza:
Ne aggódj! Nem vagy egyedül ezzel.. :) Én már úgy vagyok vele, hogy ha lesz valakim akkor lesz ha nem akkor meg nem tudok mit csinálni... 18/F
3/13 anonim válasza:
Voltam, am meg ne aggódj, minden jobbra fog fordulni.
5/13 anonim válasza:
Jézus, 17 éves vagy, fiatal. Rengeteg időd van még.
6/13 anonim válasza:
Most ettől miért lennél gyökér?!Én nagyon megválogatom,hogy kivel jönnék össze,ezért is nincs régóta barátom.De engem nem zavar,mert én rendes pasival akarok összejönni,aki számomra megfelelő.
7/13 anonim válasza:
Ne aggodj, rengeteg idod van meg! Ennyi idosen sok lany gondolkozik/ erez igy, de nem vagy lekesve semmirol. Ezt tapasztalatbol mondom ;)
8/13 anonim válasza:
Chat:
És mi volt az ok? Mi miatt dobott ki?
Pedig csinos lehetsz, az adatok alapján.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Legalább tudom,hogy nemcsak én vagyok így ezzel...
Utolsó: márciusban volt, facebook-on közölte velem másnap az első randi után,hogy mégse akar barátnőt...szánalmas!!
2014. júl. 4. 21:19
10/13 anonim válasza:
Ja hat nem csak a suli leghelyesebb,legmenőbb pasijait kéne észrevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!