A figyelmességen és kedvességen, no meg a humorosságon kívül mivel lehet még felhívni egy lány figyelmét?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyan személyiségre, aki nem tudja elképzelni, hogy összejöjjön neki egy kapcsolat és eléggé gátlásos, nem tud magával egyezségre jutni. Pedig jelentkező lenne a szeretői pozíció betöltésére. :)2014. júl. 4. 00:44
1/15 anonim válasza:
Sok pénzzel.
Bocs, nem tudtam kihagyni.
3/15 A kérdező kommentje:
Megbocsájtok, bár szerintem őt nem a pénz érdekli legfőképpen, hanem a boldogság.
2014. júl. 4. 00:46
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem vagyok az...
2014. júl. 4. 00:47
6/15 A kérdező kommentje:
Na de mostmár szeretnék egy normális választ, amire zöld pacsit is adhatok. :)
2014. júl. 4. 00:48
7/15 anonim válasza:
A figyelmességgel és a kedvességgel csak azt érded el, hogy szimpatikusnak fognak találni, és bekerülsz a "legyünk inkább barátok" kategóriába.
Legyél magabiztos, irányító és kihívást jelentő. Ha ezek megvannak, akkor utána jöhet a romantika.
8/15 anonim válasza:
Sablon, de önmagával. Egy ugyanilyen srácba szerettem belem igazából teljesen véletlenül. Tölts vele minél több időt, és kiderül, hogy mit is akar(tok) :)
10/15 anonim válasza:
legyél spontán, találj ki izgalmas és vicces programokat, ami nem feltétlen randi (hogy ne erőltesd rá magad) a lényeg, hogy minél több olyan dolgot próbálj vele csinálni, amiben jól érzitek magatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!