Nekem sose lesz senkim?
20-éves átlagos aranyos srác vagyok a csajok szerint. A tanárok azt mondják nem nyilvánulok meg, zárkózott vagyok idegenek előtt, de ez nem teljesen így van hiába próbálkozok bárkinél is azok folyton leráznak nem néznek a szemembe szólval látni rajtuk hogy nem akarnak szoba állni velem persze van pár kivétel de azok 2-3x annyi idősek mint én.
Barátnőm sose volt a környezetem miatt mert szégyellem a szüleimet a házunkat stb. és igazából nem akarom hogy megtudják mibe élek kik a szüleim, van két bátyám is a középső ő volt számomra a minta nem tudom miért ő is az oka hogy ilyen lettem fogyton a buszon nem szólhattam hozzá és sorolhatnám miket tiltott meg, neki se volt sose barátnője kétlem is hogy lenne olyan aki megtüri a smucigságát és lustaságát, szívtelenségét csodálkozik is hogy a főnöke is rühelli...
Van egy csaj akivel el tudnám képzelni egy kapcsolatot de nem merek belevágni... már 2éve kinéztem öt, nem vagyok bele szerelmes stb. nem az a csodaszép stb. de értelmes és első barátnőnek tökéletes lenne... csak a barátai tuti lenéznének kinevetnének ha megszólitanám vagy akármi...
2-es? én lennék beképzelt ? ha beképzelt lennék akkor egy fullos csajhoz mennék nem egy homlomszörnyhöz mert az és ha fel van fogva a haja akkor elhányom magam tőle annyira... ezért nem volt még csávója se szerintem
én se vagyok szép de hát istenem ezt mondták és azért ennél alább már csak bányarémek vannak és arra a szintre én már nem megyek mert nem tartom magam annak inkább a kettő között vagyok
Értjük kedved kérdező. Nos, tudod lehet hogy (szerinted) ronda a lány, de attól még egy teljes értékű ember és vannak érzelmei. Te állításod szerint nem vagy belé, csak "első barátnőnek jó lesz" (értem én ezt a nyelvet - dughatnékod van már). Na ezzel az a baj, hogy ha ti összejönnétek akkor valószínűleg ennél komolyabb érzelmeket táplál irántad. Egy idieg biztosan el tudod játszani a hősszerelmest, de szerinted ez menne utána a végtelenségig? Csak idő kérdése és megunnád a dolgot, vagy unná meg neked egy kaland, ő pedig kikészül egy érzelmileg. Szerinted ez mennyire van rendben?
Ne kezdj el kapcsolatot ha nem szereted és nem vonzódsz a lány iránt, értem hogy kétségbeesett vagy de akkor se. Neked se lesz, meg a másiknak se.
"Első barátnőnek jó lesz ... "
"ha beképzelt
lennék akkor egy fullos csajhoz mennék
nem egy homlomszörnyhöz mert az és ha
fel van fogva a haja akkor elhányom
magam tőle annyira... "
Rosszu lettem a beképzelt szövegedtől.... Tudod miért nincs senkid? Mert másokat nem tudsz elfogadni..... és így ne várd hogy mások elfogadjanak téged ...
Én szerintem meg azért nem mész fullos csajhoz, mert a te fejedtől lehet hányni és mind lekoppintana.
Azért maradt a középkategória .... de remélem ilyen tahónak ott se lesz esélye ...
Tudod mit mondok: hagyd békén szegény lányt ... mert a szövegedből itélve egy két menetre kellene csak ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!