Nekem sose lesz senkim?
20-éves átlagos aranyos srác vagyok a csajok szerint. A tanárok azt mondják nem nyilvánulok meg, zárkózott vagyok idegenek előtt, de ez nem teljesen így van hiába próbálkozok bárkinél is azok folyton leráznak nem néznek a szemembe szólval látni rajtuk hogy nem akarnak szoba állni velem persze van pár kivétel de azok 2-3x annyi idősek mint én.
Barátnőm sose volt a környezetem miatt mert szégyellem a szüleimet a házunkat stb. és igazából nem akarom hogy megtudják mibe élek kik a szüleim, van két bátyám is a középső ő volt számomra a minta nem tudom miért ő is az oka hogy ilyen lettem fogyton a buszon nem szólhattam hozzá és sorolhatnám miket tiltott meg, neki se volt sose barátnője kétlem is hogy lenne olyan aki megtüri a smucigságát és lustaságát, szívtelenségét csodálkozik is hogy a főnöke is rühelli...
Van egy csaj akivel el tudnám képzelni egy kapcsolatot de nem merek belevágni... már 2éve kinéztem öt, nem vagyok bele szerelmes stb. nem az a csodaszép stb. de értelmes és első barátnőnek tökéletes lenne... csak a barátai tuti lenéznének kinevetnének ha megszólitanám vagy akármi...
Tissztázzuk először is nem vagyok szerelmes abba a lányba csak el tudnák képzelni vele egy kapcsolatot, jó alakja van magassága is megfelelő és az arca és a szeme is szép és messze van a banyarém kategóriától! csak nem áll jól neki mikor fel van fogva a haja, pont mint nekem nagy a homloka! amikor már kielégítem otthon magam és másnap reggel ismét látom akkor már ilyen felkötőtt hajjal már nem találom öt olyan vonzónak mint leengedet hajjal.
És néha főleg hétvégén és tanév szünetben tör rám a magány, mivel soha nem volt egy igaz haverom, barátnőm stb. és páran már kerdezték miért nincs barátnőm... hát ez gyökér zárkózott vagyok akinek mindig beszológatnak a suliba a sötét semmirekellők
1. Az önértékelésed meglehetősen zavaros
2. Az írásaidból az derül ki, hogy kialakult értékrenddel sem rendelkezel, szóval minden vagy .. vagy próbálsz lenni, csak önmagad nem. Nem vállalsz fel semmit, egy kamureg vagy a környezetedben, de halvány fogalmad nincs arról, hogy ezt hogyan etesd meg a többiekkel.
Egy 20 év körüli lány értelmi és érzelmi érettsége kb egy egy 30 éves fiú szintjén van , mert a lányok sokkal hamarabb érnek mint a fiúk.
Szereted a szüleidet ? A szüleid szeretnek téged ? Törődnek veled ? Miért szégyelled őket ? Van valami oka is, vagy csak nem elég menők ? Ez az egész olyan mintha nem is 20 éves fiú írta volna, hanem egy kisfiú az általános iskola 4. osztályából
A szégyen a gyávaság jele, az őszinteség a bátorságé ... a szeretet a bátrak kiváltsága :) Persze hogy kinevetnek ! Ne is csodálkozz, úgy viselkedsz mint egy kisfiú
Így érthető, hogy szégyelled őket, ez természetes. De ne felejtsd el azt, hogy te te vagy ők meg ők. A lányok értelmes okos intelligens lények, és ha fel mered vállalni az életed minden részletét, vagy egyszerűen meg mered mondani a lánynak, hogy van az életednek olyan része amiről nem szeretnél neki mesélni, ha el mered mondani neki, hogy nem akarod hogy találkozzon a szüleiddel, mert alkoholisták ... akkor sokkal előrébb leszel ! Te te vagy ! Nehogy már hagyd, hogy a szüleid után ítéljenek meg téged, rengeteg barátom van akinek problémás szülői háttere volt ma mégis a legmenőbbek közé tartozik. Ez csak rajtad múlik ! Az leszel aki lenni akarsz, és nem az akivé a környezeted determinál, ha nem hiszed, keress meg egy episcript analitikust , vagy olvass el egy Eric Berne könyvet vagy bármit, mert jelenleg nem te irányítasz csak sodródsz az árral, pedig megtehetnéd.
Tudod mire várnak a fullos lányok ? Okos, őszinte és bátor férfiakra akikre fel tudnak nézni, az olyan kis B -któl, meg mint amilyenek a celeb show-kban szerepelnek az igazán értékes, szép és okos lányoknak legfeljebb csak hányingere támad :D
De ne haragudj, mi ez a "leoboáztatja" ... szerintem ez nagyon gáz, ha ilyeneket írsz vagy mondasz azzal nagyon lehúzod az önbecsülésed Ha csak szimplán szexhiányod van, akkor vannak erre hivatott szolgáltatások, vagy keress olyat akinek szintén csak ez kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!