Mit csináljak? Ha ez így megy sose lesz senkim
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és lány.Már több mint 1 éve beleszerettem egy meleg férfiba aki nálam 33 évvel idősebb.Tudtam hogy hülyeség róla álmodozni mert a büdös életbe nem kapom meg..teltek múltak az idők és egyre jobban vágytam rá.(Nagy ember szóval nem úgy megy hogy bármikor találkozunk sőt még a létezésemről se tud.)Egyszer találkoztam vele és kértem tőle egy ölelést amit viszonzott is.Azóta még jobban szeretem és nem tudom kiverni a fejemből.Senki más fiú/lány senki az égvilágon nem érdekel csak ő!És ameddig nem történik valami csoda hogy belém szeret én sose fogom kiverni a fejemből és sose lesz senkim.Próbáltam már elfelejteni de nem ment..mit tegyek?2014. okt. 19. 13:42
1/12 anonim válasza:
13 évesen még bőven nagyobb arányban lehetnek a plátói szerelmek nálad, én ilyen korban nagyjából Justin Bieber-ért rajongtam, azóta valahogy átpártoltam a rock-hoz, és egyszerűen elképzelni nem tudom, hogy hogy tetszhetett nekem akár a zenéje, akár a kinézete. Hidd el, nem fogsz örökké hozzá vonzódni, ez ilyenkor majdnem hogy még természetes, kisebbnek én is könnyen éreztem 'vonzalmat' idősebb férfiak iránt :D
2/12 anonim válasza:
Ismerős :D Én konkrétan Neil Patrick Harrisbe voltam belehabarodva ennyi idősen.
Majd idővel elmúlik.
3/12 anonim válasza:
Lol te belezúgtál Alföldi Róbertbe?
4/12 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy Alföldi Róbert?
2014. okt. 19. 14:36
6/12 A kérdező kommentje:
nem az a lényeg...hanem hogy nem tudok mit kezdeni :$ bármit is teszek minden mindig hozzá vezet vissza és egyre rosszabb lesz:(
2014. okt. 19. 14:57
7/12 anonim válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hogy 24 éves felnőtt fejjel ez kissé vicces probléma. Én lassan tíz éve szenvedek a magánytól, meg lehet szokni, ráadásul esetedben előbb-utóbb ez el fog múlni. Addig próbáld elfoglalni magad. Sportolj, járj szakkörökre, tanulj stb.
8/12 anonim válasza:
Majd 17 év múlva lesz egy kis okod az aggodalomra.
9/12 anonim válasza:
Hát nem is lesz... ez már a Te bajod...
10/12 anonim válasza:
Amúgy marha érdekes, hogy nem tud a létezésedről, de Te már megölelted. Ez a két dolog kizárja egymást. Egy nagy büdös kamu ez a kérdés!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!