Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sose lesz senkim, a prostizas jo megoldas?
Sehogy,attól,hogy székúrsz pár utcalányt,neked semmivel sem jobb,biztosan tudsz találni valakit,ne add fel haver!:)
2017. júl. 14. 01:18
Ezzel csak elkúrod a pénzed :D
2017. júl. 14. 02:59
Szerintem teljesen jó megoldás, amennyiben bírod anyagilag.
Én is ronda vagyok, bár még nem voltam prostinál (pár hónap múlva ez változni fog) nekünk is ugyanúgy jogunk van a szexhez, egy szép lány csókjaihoz, mint a helyes csavoknak!
2017. júl. 14. 07:19
alljatok mar le ember.. ha csunyak vagytok nem beletorodni kene hanem tenni azert h ne legyel csunya..
mosakodj tobbszor
csinaltasd meg a fogaid
menj el edzeni
vegyel markasabb ruhakat
adj a kulsodre
jarj kozmetikushoz
menj el fodraszhoz
valtoztass eletmodot
tudom h ez sok időbe es penzbe kerul.. de amit elherdalnal prostikra azt tedd felre es abbol szepulj meg amennyire tudsz.. es tada.. maris nem egy kiehezett undorito prosti fog "szeretni" arra az egy alkalomra hanem lehet h talalsz egy rendes lanyt aki szeretni fog evekig is akar.. csak tenni kene erte es nem feladni h ahh majd egy utszeli potolja semmit nem kepesek potolni csak a szexet..
2017. júl. 14. 09:23
4es, te járnál olyan sráccal aki ápolt, de okádnod kell ha ránézel?
2017. júl. 14. 09:30
Én támogatom az ötleted. Igaz elég drága lesz de legalább nem halsz meg szüzen.
2017. júl. 14. 10:02
Igen jó megoldás hisz minden kapcsolatnak vége lesz akár szép vagy akár ronda :) Nem éri meg a párkapcsolat tiszta gyökérség :D
2017. júl. 14. 10:36
persze hogy megéri :D legalább jól érzed magad és megtanulsz jól dugni...ha arra kerül a sor hogy találtál egy lányt legalább ki tudod elégíteni :D
2017. júl. 14. 11:24
#4 es vagyok.. epp erol beszelek h eljarhat mindenki kozmetikushoz egy jo haj is sokat dob az emberen.. ha az arc szekezete csunya arrol nem tehet senki.. na de ha kover/tul sovany arrol mar igen es lehet rajta valtoztatni.. fu ahogy olvasom a valaszokat a fiuk tobsege nagyon el van b.*szva.. gratulalok tarsadalom idaig jotottunk h inkabb itt sirnak meg prostiznak ahelyett h tennenek azert valamit h ne csak a prostiknak kelljenek..akarat kerdese minden.. az erzelem nelkuli dugasnak meg semmi ertelme bar pont az ilyeneknek beszelek akik az osszes lanyban csak a szex lehetoseget latjak... gratulalok nektek.. ha nekem egyszer lesz egy fiam aztan ha az is olyan lesz mint ti addig utnem az asztal labbal mig mozog szanalmas amit itt muveltek komolyan.. ennyire elettelen senki se lehet.. ha meg nem akrsz tenni semmit csak otthon punnyadni regisztraljatok tarskeresore ott is pont annyi ki egget csunya (smink alatt) szuka van mint az ut szelen.. es meg olcsobb is.. sok sikert.. lehet lepontozni az se erdekel..
2017. júl. 14. 15:02
10/26 A kérdező kommentje:
Eddzem én rendesen, a hajam, fogaim szépek... de nem ez a baj...
Kapcsolódó kérdések: