Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Más srácnak is elege van már...

Más srácnak is elege van már ebből, ilyenkor már tényleg csak a prostizás a megoldás?

Figyelt kérdés
Én úgy szeretnék szexelni csak úgy lányokkal, nem hiszek a szerelemben meg a csodás életünk végéig tartó kapcsolatokban, de valamiért a lányok nem tartanak vonzónak, mert egyből elutasítanak és a legjobb az egészben, hogy még kép nélkül is lekoptatnak egy szia után, mintha velem egy lány sem akarna ismerkedni, mintha egy átok lenne rajtam. De szerintem csak baromi ronda vagyok. Mondjuk lányoknál nehéz helyesnek kinézni, magas náluk a léc, gondolom már megszokták, hogy bárkit megkaphatnak és ezért ilyen válogatósak, hogy mindenkit lerondáznak, lekoptatnak.
2014. jún. 24. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a hisztiből van elegem, légy férfi
2014. jún. 24. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Egy normális nőnek nem olyan pasi kell, aki csak szexelni akar vele semmi szerelem nélkül. Nők vagyunk ember, minket anyának teremtettek, nem pedig arra, hogy a pasinak legyen kit csinálgatnia.
2014. jún. 24. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

barátnő a megoldás. velem fiatalkoromban sok lány akart járni, de én csak szexkapcsolatot akartam. és 15 év alatt egy szexkapcsolatot sem sikerült összehoznom.

3 lehetőség van: barátnő, prosti, szexmentes élet.

2014. jún. 24. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
én átérzem amit írsz bro! szerintem ne dumálj annyit és menj inkább ku*rvázni! annyi van mint égen a csillag és milyen jó nők!
2014. jún. 24. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!