Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » S. O. S. Fiúk! Mi a megoldás...

S. O. S. Fiúk! Mi a megoldás ebben a helyzetben? Ki mit tenne?

Figyelt kérdés

Van egy lány, kb. már 2. hónapja beszélünk neten. Azért ott, mert vagy 180 km-re lakik tőlem. Rendszerint mindig tökéleteseket beszélgetünk. Nem ununk rá egymásra. Nagyon egymásra vagyunk hangolódva, de ő neki van egy plátói szerelme, egy hasonló korú srác, mint én (nem szoktak találkozni, a srác felsőoktatásban tanul tőle távol).

Nem valószínű, hogy köztünk lesz ebből más is pusztán a távolság miatt, de jó vele beszélgetni. Olykor kényeztetjük is egymást a neten erotikus beszélgetésekkel.

Mit tennél? Hagynád a lányt és lelépnél szó nélkül, hiszen úgysem lesz folytatása (hiszen másba szerelmes + nagy távolság) vagy megtartanád netes ismerősnek és ennyi? De ahhoz, hogy szimpla ismerősnek megtartsam, le kéne győznöm magamban a vágyat iránta.

2014. jún. 1. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
mi lenne, ha találkoznátok és jól megfarkalnád?
2014. jún. 1. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyözd le a vágyat, egy barátnál semmi sem értékesebb
2014. jún. 1. 21:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Szűz a lány.
2014. jún. 1. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Virtuális barátságról van szó,Ennyi.
2014. jún. 1. 21:10
 5/5 anonim ***** válasza:

ha fontos a barátságotok akkor tartsd meg barátnak, nekem is van egy ilyen kapcsolatom és én nagyon fontosnak tartom és nem szakítanám el a távolság miatt, sőt néha még jól is jön...

ha többet szeretnél akkor talán megéri kockáztatni, de csak akkor ha van esély hogy a lány is hasonlóan érez, ha egyáltalán nincs akkor tartsd meg mint barát, kitudja mit hoz a jövő :)

2014. jún. 1. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!