Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehetne a megoldás? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetne a megoldás? Hogy mondjam el neki? Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Jövő héten le kellene adnom a szakdogámat, de még le sincs köttetve meg összefoglalót sem írtam... Így lehet csúszni fogok egy félévet mert hülye voltam. Így is rá kellett húznom egy plusz félévet mert voltak elmaradt vizsgáim, de legalább azokat letudtam. De a barátom már össze szeretne költözni (ő dolgozik), így is nagyon szégyellem magam amiért 4 hónappal tovább húztam, most ha elé állok hogy lehet újabb félév kell, ki fog akadni, biztos hogy nagyon szomorú és csalódott lesz.
2014. ápr. 18. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
én ebből biztos nem csinálnék problémát, fel a fejjel. milyen szak egyébként?
2014. ápr. 18. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
ja kb, de jobb ha nem huzod a dolgot , mond meg neki kerek perec azt csá , néha szét kell törni pár szivet a szebb jövő érdekében....
2014. ápr. 18. 17:58
 3/5 PearlDiver ***** válasza:
Minél előbb mondd el neki, bízz benne. Jobban fogja értékelni, mint ha csak utólag tudná meg.
2014. ápr. 18. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Diplomamunkat egy het megirni ha a kutatas megvan. Kottetni aznap reggel kell. Szal ha nem kezdtel meg neki, akkor is be tudod fejezni jovohetig.
2014. ápr. 18. 18:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor felkészítem erre, csak tényleg annyira idióta voltam hogy nem szenteltem több időt a szakdogára... 40 oldalt már megírtam, de még ilyen kiértékelések hiányoznak, még megpróbálok hajrázni, hátha... Környgazdos agrármérnöknek tanulok amúgy.
2014. ápr. 18. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!