Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy jöjjek ki jól a dologból?

Hogy jöjjek ki jól a dologból?

Figyelt kérdés
Vannak a sulimban lányok, akikre egy haverommal nagyon rá kattantunk.:S Irogattunk nekik fb-n meg a suliban is próbáltunk közeledni feléjük, de végül csak beégettük magunkat.:// Azt hittük, élvezik a lányok, de kiderült, hogy nem, mert az egyik barátnőjük írt egy haveromnak, hogy "Fejezzük be a velük való hülyéskedést". De nagyon fontos lenne, hogy jóban legyünk velük, mert ők a suliban a menő csajok, és nagyon szimpatikusak. Meg az a gond, hogy nagyon kicsi a sulink, és nagyjából mindenki ismer mindenkit.. Meg az is a bökkenő, hogy van egy nagyon gonosz barátnőjük, akit ki kéne iktatni, mert rajta keresztül megy minden szarkavarás, hogy szüntessük ezt meg, mit csináljunk?

2014. máj. 27. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ásd el!
2014. máj. 27. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
amíg a menőknek akarsz megfelelni, nincsen, és nem is lesz egyéniséged. Én amondó vagyok tegyél rájuk, de jó magasról.
2014. máj. 27. 19:20
 3/5 anonim válasza:
hány éves vagy?
2014. máj. 27. 19:21
 4/5 A kérdező kommentje:
félre értés ne essék, nem akarok nekik megfelelni, csak azt szeretném, hogy elfelejtsék ezt az egészet, mert nagyon gázul viselkedtünk velük év elején, és most erről pletykálnak:/// 8.-os vagyok, és a lányok is
2014. máj. 27. 19:26
 5/5 anonim válasza:

Én is nyolcadikos vagyok, és még mindig meglepődök, hogy milyen sok különbség van két egykorú ember között. Úgy értem, engem egyáltalán nem érdekelnek az ilyen "ki milyen menő" dolgok. Pedig akár én is lehetnék az, és ezt tudom magamról (ami nem önzés szerintem), de még sem vagyok, mert nem vagyok egy bunkó paraszt.

Én (mint lány) azt mondom, hogy hagyjad őket békén. Bár nem igazán ismerjük az egész sztorit, csak azt, hogy próbáltál a "menő" csajok felé közeledni. Te például menő vagy? Vagy... helyes? Mert attól is függ, nehogy azt hidd, hogy a menő lányok egy nyomorék pasival fognak járni! Pff, az most nem menő!:D

Egyébként az egész kérdésnek nincs értelme, lépj túl rajta és nőjél fel, úgy is elballagtok, és hacsak nem egy suliba mentek továbbtanulni, akkor többet nem sűrűn látod majd őt/őket.

Ja, és kérj tőlük bocsánatot, ha eddig még nem tetted. Nagyon fárasztó tud lenni az ilyen fajta "zaklatás", mert ez már leginkább annak minősül, szóval szerintem egy bocsival nem engeszteled őket ki, de legalább kicsit lenyugodnak majd a kedélyek.

És többet NE is közeledj szerintem hozzájuk, mert ha nem mutatnak semmi pozitív visszajelzést, akkor valószínűleg csak idegesíted őket.

Remélem tudtam segíteni. 14/L

2014. máj. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!