Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy jól jöjjek ki a dologból? Vagy legalábbis jobban.
Van egy srác, akivel jártam régen. Barátságból indult az egész, és néha én néha meg ő érzett többet ennél. Aztán egyszer csak elegem lett, és megmondtam neki, h szálljon ki az életemből, mert nekem ez így nagyon nem jó. Letörölt msn-ről, de nemsokára megint felvett, de utána már alig beszéltünk (kb havi 1, de akkor sokat).
Rámírt múltkor, h miújság velem, és megbeszéltük, h találkozunk a héten egy buliban, és bemutat helyes haverjainak. (Neki most van barátnője, és rám pedig több srác is hajt.) Elmentünk, ittunk, és smároltunk. Én nem akartam, mondtam neki, h van barátnője, de azt mondogatta, hogy amiről nem tud, az nem fáj neki. Egyszer csak eltűnt valami miatt szó nélkül, és én pedig megismerkedtem közben egy haverjával. Táncoltunk, aztán smároltunk. Amikor ezt ő meglátta, elkezdett a barátnőmmel táncolni. Végül nagyon hamar haza is ment a buliból.
Mit lehet ilyenkor tenni? Mármint barátaim szerint, ebből én csak rosszul jöhetek ki. De mégis? Hogy javíthatnék a helyzeten?
Nem szeretnélek megbántani, de szerintem el kellene gondolkodnod azon, hogy hova fog vezetni az életed, ha minden pasival leállsz smárolni.
Egyébként meg szerintem is hagynod kellene. Gondolodm odáig van érted, akkor meg mondd meg neki világosan, hogy nem lesz közöttetek soha semmi. Csak ugye felmerül a kérdés, hogy akkor minek smároltál vele (is) ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!