Lehet valami a dologból, vagy csak félreértem?
Jelenlegi munkahelyemen nem régóta dolgozom.
Nem vagyok az az állandóan csajozós, minden nőt megd.gni akarós típus, van valaki aki az itt dolgozók közül nagyon tetszik.
Egy alkalommal megszólítottam, azóta beszélgettünk jó párszor.
Saját elmondása szerint közvetlen mindenkivel, viszont 1-2 hete velem máshogy viselkedik, mint más pasikkal.
Akárhányszor meglát, állandóan mosolyog, mindig integet, köszön, akárhányszor elmegy egy nap az irodánk előtt.
Olyan dolgokat is elmondott nekem, amit másoknak nem nagyon firtatott csak a közeli kollégáinak.
Nemrég együtt mentünk egy céghez és végig beszélgettünk, utána pedig elköszöntünk és mivel ő el fog utazni, mondtam, hogy hiányozni fog nekem, erre azt mondta, hogy örül neki és egy mosollyal nyugtázta...
Mivel még fiatal vagyok és nem túl tapasztalt, mi a véleményetek? Alakulhat ebből valami?
Köszi előre a normális válaszokat!
Szimpi vagy neki és sztem tetszel is. :)
nyugodtan hívd el valahová, vagy bókolj neki finoman stb, h levegye, h tetszik neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!