Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit tőlem? Vagy csak félreértem?
Megpróbálom röviden: apám egyik haverjánál voltunk délután, aztán apám elment melózni én meg még maradtam a férfinál, segítettem neki ezt-azt beállítani gépen meg filmeket keresgéltünk. Csak ketten voltunk náluk, aztán a fickó elkezdett arról kérdezgetni, hogy volt-e már barátom meg hogy voltam-e már szerelmes.. Aztán ugye csak rövidgatya volt rajta meg alsó, a rövidgatyát levette, mondván, hogy melege van, meg a hajam nézegette, hogy meddig ér, meg megkérte, hogy vakarjam már meg a hátát. Ezek apróságok, de nekem olyan gyanús. Amúgy szerintem jó fej, legalábbis úgy tudom, kb 38-40 éves lehet én meg 15 vagyok. Neki van felesége meg 3 gyereke.
Mi lehetett ez? Holnap mennem kell vele valahová, onnan nem maradhatok ki, és félek, hogy akar valamit... Mi a véleményetek a dologról?
Mindent ki kell próbálni, nézd a jó oldalát, már mosolyogva fogod elmondani az unokádnak úgyhogy hajrá.
Mindenesetre óvszert vigyél hátha nála nem lesz.
próbáld ki vele.
legalább nem egy tudatlan 15-18 évessel ügyetlenkedsz majd.
így tuti,hogy jól fogod érezni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!