Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írt vissza a srác?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írt vissza a srác?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, 1-2 hónapja kezdtünk el itt, Gyakori kérdéseken beszélni.

Aztán bejelöltük egymást Facebookon.

Ott is beszéltünk, de már az elején látszott, hogy nem lesznek zökkenőmentesek a dolgok.

Nagyon ritkán volt elérhető, naponta kb. ha két üzenetet váltottunk, néha annyit sem.

Minden nap többször megnéztem a facem, hátha visszaírt. Tényleg vártam az üzeneteit, érdekelt a véleménye a dolgokról.

Aztán egyszer csak nem írt vissza, pedig látta, hogy mit írtam neki.

Vártam, napokat, mondom hátha csak nem ér rá. Nem akartam zaklatni, hogy válaszoljon.

De semmi. Aztán írtam neki, hogy látom már nincs kedve beszélgetni, és azóta nem beszéltünk.

Mit ronthattam el? Miért nem írt vissza?

Amúgy ha ezt olvasod, kedves illető, és magadra ismersz, adhatnál valami magyarázatot, hogy ne érezzem magam ilyen hülyén. :D

2017. jún. 25. 10:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Honnan kellene tudnunk? Nem ismerjük. Szerintem hagyd a fenébe.
2017. jún. 25. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne is foglalkozz vele, az internetes ismerkedés soha sincsen szabályokhoz kötve

Hiába várjuk el hogy úgy tegyenek ahogyan mi szeretnénk nem fog összejönni sajnos :/

2017. jún. 25. 10:25
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Hagyd a francba, inkább írj nekem.
2017. jún. 25. 13:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tudom, hogy hagynom kéne, csak zavar, hogy nem tudom, hogy mit rontottam el. Szimpatikus srác volt, azt hittem, hogy legalább barátok leszünk, ha más nem.
2017. jún. 25. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
.....Ferfiak....(tisztelet a kivetelnek)
2017. jún. 27. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért nem ír/nak vissza a lány/ok ??? :/ Nők.. tisztelet a kivételnek.. ha egyáltalán van még olyan :D Szerintem optikai csalódás volt a számára.. :D jobbnak képzelt el téged.. szerintem.. és én vagyok az bocsi hogy nem írtam vissza.. ne haragudj csak sok volt a kérdés azokra kelledt válasszolnom. De megígérem hogy többet fogok veled foglalkozni :D Csak vicceltem :D :D 19F
2017. jún. 28. 14:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy vicc volt nyugi, amúgy sem így hívták a srácot, de legalább a korát eltalálhattad volna :DD
2017. jún. 28. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:

"azt hittem, hogy legalább barátok leszünk, ha más nem"

Fogalmad sincs, milyen nagy kincs egy jó barát.

2017. júl. 9. 12:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Azért írtam, mert alapvetően nem barátkozásnak indult a beszélgetésünk.

Pl. fiúknál és lányoknál is igaz, hogy a szerelmed lehet a legjobb barátod is egyaránt.

Akivel nem jársz, az viszont "csak" a barátod. Ezért írtam ezt a barátok lehetünk még, ha más nem dolgot.

Viszont elég érdekes, hogy ezt szűrted le a válaszomból.

Pontosan tudom, hogy mennyit jelent egy igaz barát.

Tudod nekem mostanság egy sincs.

2017. júl. 9. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!