Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sose lesz senkim, a prostizas jo megoldas?
Ez itt olyan, hogy a lányok mind nyomják a vakert, aztán élőben megpróbál ismerkedni velük egy ilyen srác és jön az "ewww Gollam"... meg amikor beszólnak, hogy creepy és zaklató. Azért 10/9 már eléggé el tudja cseszni az ember kedvét. Nem magamról beszélek, de van sok ilyen ismerősöm. Ebből a körből nagyon nagyon nehéz kitörni. Csak akkor megy, ha kapsz valami ego boostot. De ehhez rendbe kell hozni minden téren az életet, ami nem könnyű. Adott egy ronda pasi 25 -30 körül megkeseredett, szar munkával amit utál. Ma láttam egy ilyen McDonald-os sapkában, sorozatgyilkos tekintettel + szandálzokni. :D Oké, minden vagyonát rákölti hogy legalább értelmes ruhákat hordjon, de akkor is, 25-30 év alatt alig volt pár barátja, alig ismer embereket, nuku social life... a melója továbbra is szar. Ezt az életet baromi nehéz rendbehozni... én 18 éves korom óta építem a baráti köreimet, több egyetemet elvégeztem és direkt olyan munkahelyet választottam, ahol fiatalos jófej légkör és csajok vannak. Nekem ez az ego boostom, de ehhez kellett 10 év...és addig is nagynehezen összejött 2 barátnő kb, azok is őrült libák voltak, teljesen összetört a szakítás.
Most már kezdek rendbejönni, de egyrészt nekem jó szociális képességeim vannak, rengeteg barátom akikkel el tudok menni ha akarok, és tegyük fel átlagos külsőre.
Szóval el tudom képzelni, hogyha valaki csúnya is + no life, és 30 éves korára egy jó melót se tudott összehozni az teljesen reménytelennek tűnik a nők szemében. Egy nagy gyerek...
Ja most olvastam 18... akkor még korai lenne a prosti :)
Nekem is 18 évesen lett az első barátnőm...
Mondjuk irtó béna voltam, a csókkal is várni kellett több hónapot mire megléptem. Nem is értem mit látott bennem a csaj, mondjuk elég dilis volt az fix :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!