Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha sose lesz senkim, a prostiz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sose lesz senkim, a prostizas jo megoldas?

Figyelt kérdés
Mennyire oldja meg a prostizas a ronda emberek problemait?

2017. júl. 14. 01:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2017. júl. 14. 15:24
 12/26 A kérdező kommentje:
18
2017. júl. 14. 15:24
 13/26 anonim ***** válasza:
9es, kíváncsi vagyok, vajon összejönnél e ronda sráccal :D
2017. júl. 14. 16:20
 14/26 anonim ***** válasza:
41%
kepzeld kedves utolso.. volt mar h egy nem tulsagosan helyes sot sokak szerint ronda sracba voltam szerelmes.. a kisugarzasaba es a szemelyisegebe szerettem bele es elfogadtam sőt szerettem a hibait.. mert a normalus lanyok ilyenek... mindenkinek vannak hibai.. am kerdezo ha azt mondod h nem azokkal van baj amit felsoroltam akkor nem ertem miert vagy csunya... mar esku kivancsi vagyok h nezel ki..
2017. júl. 14. 16:27
 15/26 A kérdező kommentje:
nyomi kisfiús arcom van, és vékony vagyok
2017. júl. 14. 16:29
 16/26 anonim ***** válasza:
a lányoknak az tetszik :D keresgélj majd megtalálod úgyis a párod de ha csak sajnáltatod magad akkor sose...
2017. júl. 14. 16:50
 17/26 anonim ***** válasza:

Ez itt olyan, hogy a lányok mind nyomják a vakert, aztán élőben megpróbál ismerkedni velük egy ilyen srác és jön az "ewww Gollam"... meg amikor beszólnak, hogy creepy és zaklató. Azért 10/9 már eléggé el tudja cseszni az ember kedvét. Nem magamról beszélek, de van sok ilyen ismerősöm. Ebből a körből nagyon nagyon nehéz kitörni. Csak akkor megy, ha kapsz valami ego boostot. De ehhez rendbe kell hozni minden téren az életet, ami nem könnyű. Adott egy ronda pasi 25 -30 körül megkeseredett, szar munkával amit utál. Ma láttam egy ilyen McDonald-os sapkában, sorozatgyilkos tekintettel + szandálzokni. :D Oké, minden vagyonát rákölti hogy legalább értelmes ruhákat hordjon, de akkor is, 25-30 év alatt alig volt pár barátja, alig ismer embereket, nuku social life... a melója továbbra is szar. Ezt az életet baromi nehéz rendbehozni... én 18 éves korom óta építem a baráti köreimet, több egyetemet elvégeztem és direkt olyan munkahelyet választottam, ahol fiatalos jófej légkör és csajok vannak. Nekem ez az ego boostom, de ehhez kellett 10 év...és addig is nagynehezen összejött 2 barátnő kb, azok is őrült libák voltak, teljesen összetört a szakítás.

Most már kezdek rendbejönni, de egyrészt nekem jó szociális képességeim vannak, rengeteg barátom akikkel el tudok menni ha akarok, és tegyük fel átlagos külsőre.

Szóval el tudom képzelni, hogyha valaki csúnya is + no life, és 30 éves korára egy jó melót se tudott összehozni az teljesen reménytelennek tűnik a nők szemében. Egy nagy gyerek...

2017. júl. 14. 19:20
 18/26 anonim válasza:
Szerintem 18 évesen még bőven nem kell aggódnod és az előttem levővel értenék egyet, ugyanis sok lány van oda a kisfiús arcú fiukért. Lehet a végén kiderül,hogy tök helyes vagy csak nincs elég önbizalmad.:)18/L
2017. júl. 14. 19:20
 19/26 anonim ***** válasza:

Ja most olvastam 18... akkor még korai lenne a prosti :)

Nekem is 18 évesen lett az első barátnőm...

Mondjuk irtó béna voltam, a csókkal is várni kellett több hónapot mire megléptem. Nem is értem mit látott bennem a csaj, mondjuk elég dilis volt az fix :D

2017. júl. 14. 19:31
 20/26 anonim válasza:
17-es ne felejtsük el hogy van ugyanolyan "szerencsétlen" nő is, mint amit fiúban mondtál.. Tudod.. zsák a foltját. :D Az a ti nagy bajotok, hogy azt hiszitek a nők nem kűzködnek ilyen dolgokkal, gondokkal. Mind egy elérhetetlen, sikeres, művelt szexbomba. :D Holott szép számmal vannak ott is kategóriák. :D
2017. júl. 15. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!