Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a probléma (Tinder)?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma (Tinder)?

Figyelt kérdés
2 napja megismerkedtem egy lánnyal tinderen. Az első napon nagyon folyékonyan ment a kommunikáció, nagyon jókat beszélgettünk. Már épp azon voltam, hogy elhívom randira, de tegnap annyira elhidegült tőlem, hogy már válaszolni se nagyon akar. Kérdezek tőle valami, bókolok neki, mesélek neki valamit és csak annyi a válasza, hogy "oké, az jó," Így már nincs is kedvem elhívni randira. Most ezzel mit kezdjek? 19/F
2017. aug. 27. 15:30
 1/10 DollarDog ***** válasza:

Ha bejön neked akkor próbálkozz meg a randival!

Ha nem akarsz harcolni érte, akkor hagyd a francba!

2017. aug. 27. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg össze ismerkedett egy másik valakivel aki jobban tetszik neki, jobb anyagi helyzetben van vagy esetleg jobb arc mint te :D

A társkeresőkön főleg a nők (de persze mi férfiak is amennyire a lehetőségeink adottak) egyszerre "több vasat tartanak a tűzbe" ezek közül választanak párat akikkel elmennek randira és majd azután választják ki a befutót. Az internetes társkeresés kb. mint egy jobb állás interjú, több fordulós és lehet te most kiestél.

2017. aug. 27. 15:42
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy teljesen hülyeség amit írok és nála egyáltalán másról van szó, de nekem is ugyanez volt a helyzet, mármint én beszélgettem először egy sráccal, majd elkezdtem egyre szűkszavúbb lenni, úgy ahogy írtad. Ez azért volt mert a srác elejétől kezdve nem jött be nekem, egyszerűen csak udvarias akartam lenni és beszédes a természetem, ezért mindig érdeklődtem utána és elcsevegtem vele. Aztán egyre jobban nyomult és belegondoltam, hogy esetleg ezekkel azt mutatom felé, hogy mennyire bejön, én pedig nem akartam ezt láttatni, főleg azért mert nem szerettem volna megbántani. Na szóval elkezdtem egyre szűkszavúbb és teljesen unalmas lenni, hogy ő maga hagyjon fel velem kapcsolatban, ne nekem kelljen elutasítani, mert az nekem elég rossz érzés.

Még egyszer mondom, nálatok lehet más a helyzet, de ez is benne van a pakliban.

2017. aug. 27. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

És azért egy Tinderről van szó, tehát ezen nem kell meglepődni.

2017. aug. 27. 15:47
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
3-as: Miért nem lehet megmondani neki, hogy "bocs, de nem jössz be", miért kell szerencsétlen idejét húzni és letörni az önbizalmát? Mert neked kellemetlen? Eszem megáll, hány éves vagy?
2017. aug. 27. 18:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert szerinted az jobb ha azt mondom neki, hogy nem vagy elég jó nekem és ne is írj? Lehet, hogy ez neked a normális, de nekem nem. Én így gondolkodok erről, te meg máshogy. Ez rendben van, senki sem egyforma. De kérlek ne kritizáld más ember gondolkodását. Köszi! :)
2017. aug. 27. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Valamint mint írtam az gondolhatta, hogy jeleket küldök felé, a barátságban benne voltam, de elég nyomulós lett, ezért döntöttem így.
2017. aug. 27. 22:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja és lemaradt, hogy 16.
2017. aug. 27. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok. És bocsáss meg nekem, ha a srác farkakról küldözget képet/rajzokat, csak közösülésről és péniszekről szóló poénja van és állandóan képeket kér, hogy küldözgessek neki, és inkább a saját érzéseim érdekelnek, mint az övé. Persze, biztos érzelmes srácról van szó. És jobb lenne, ha nem írnál ilyeneket, amíg nem ismered a történet hátterét. Kérlek!

Nem ezért írtam, és sajnálom kedves kérdező, hogy nem választ írok a kérdésedre.

2017. aug. 27. 23:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg utolsó a nők ilyenek mint te nagy átlagban.

Képtelenek felfogni, hogy SZÓRAKOZNAK a férfiakkal. Ha ráírsz egy srácra, akkor akarsz tőle valamit ezt fejezed ki neki. Ha a szórakozóhelyen kedvesen mosolyogsz, vagy beszélgetsz vele akkor ezzel jelzed, hogy szeretnéd ha "nyomulna"

és akkor csodálkoznak, ha utána meg a férfi érdeklődést mutat, akkor lekoptatjátok sec-pec, vagy "elhidegültök", miközben szopatjátok félreérthetően szerencsétlen pasit.

Rohadt egy érzés, hányszor belefutottam ebbe a "virágszál" természetbe. Gyűlölöm az ilyet, és fel se fogjátok mit tesztek vele.

+ ezt írd fel a kis noteszedbe, férfi nő között NINCS barátság! Maximum ha már lejátszottátok a meccset. Addig ha bármilyen lépést is teszel akár udvariasságból, akár bármiből, akkor szabad utat jelzel neki.

2017. szept. 12. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!