Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem viszonozza senki az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem viszonozza senki az érzéseimet? 17/l

Figyelt kérdés
Egyszerűen egy fiúnak sem kellek aki nekem tetszik. Mi lehet a baj velem? Barátaim szerint szép, okos, kedves lány vagyok. Akik eddig tetszettek egyedülállók voltak, mégsem viszonozták. Fiúk, mi az a tulajdonság ami miatt visszautasítotok egy lányt?

2017. aug. 13. 10:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia! Ha van kedved ismerkedni akkor írj 16/f (nekem se viszonozta meg senki se pedig állítólag helyes vagyok)
2017. aug. 13. 11:59
 12/19 anonim ***** válasza:
vagy az is lehet hogy mégse vagy olyan jó csaj mint hiszed
2017. aug. 13. 12:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Úgy elég nehéz eldönteni mi a baj veled, ha csak a jó tulajdonságaidat írod le, és a küldődről is csak annyit tudunk, hogy szép vagy. Eleve a szép is relatív, mindenkinek más a szép, valaki a vékonyabb, valaki a teltebb csajokat kedveli. Attól hogy szépnek tartod magad, még nem biztos, hogy más is annak tart.

Az is lehet, hogy egyszerűen pont olyan pasikat fogtál ki, akiknek nem tetszettél, vagy mást előnyben részesítettek.

Egyébként nálam a hazugság teljesen kizáró ok, a smink, a szemüveg, a dohányzás, a kulturálatlanság sem túl előnyös. De mindenki más, lehet valaki imádja a szemüveges csajokat akik cigiznek :D

De ha gondolod én is szívesen beszélgetek veled, és elmondom mi az ami tetszik / nem tetszik benned. 17/F

2017. aug. 13. 18:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Ismerj meg engem. Én nem vagyok olyan válogatós mint a többi férfi és nő. Mert mindkét oldalon ez a helyzet.
2017. aug. 14. 05:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért mert olyan srácokat fogtál ki akik egyszerű hétköznapi emberek, és te meg valószínűleg különb vagy vmivel mint a többi ember. És nem tudnak mit kezdeni ezzel. És ezt most nem fényezésként és az egozásként mondom. De velem is általában ilyen hasonló gondok vannak, az ilyenek miatt többnyire. És ezt más ismerőseim is mondták már, hogy aki vmivel másabb mint a többi ahhoz nehezebben tudnak viszonyulni, és olyanná próbálják formálni hogy olyan legyen mint a többség hogy könnyebben megértsék és tudjanak vele azonosulni.

Beszélhetünk privátban ha gondolod.

17/F

2017. aug. 14. 20:39
 16/19 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen egy fiúnak se kellek, aki nekem tetszik"

:D Ebben csak én érzem az iróniát? Kedves Kérdező, ahogy neked sem tetszik mindenki akinek te, így pont ugyanannyi esélye van annak, hogy te nem tetszel valakinek, aki neked igen. Ez van, ilyen az élet, még csak azt sem lehet mondani, hogy igazságtalan. Senkire nem lehet ráeröltetni, hogy más legyen az ízlése. A kémia az kémia, senki nem tehet róla. Biztos lesz olyan srác, aki majd viszonozza az érzéseid.

2017. szept. 10. 16:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Nyugi, velem is ez van.... Azzal nyugtatom magam, hogy meg nem talaltam meg s tokeletest :yd
2017. okt. 8. 23:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Mert titokban talán nem is akarod, hogy viszonozzák.

Gondold át. Tényleg nagyon szeretnél most kapcsolatot?

Tényleg tudnád valakinek a szeretetét kezelni, viszonozni, fenntartani?

Egy dolgot ne csinálj, ne az önbizalmadat akard erősíteni egy fiúval!

17F

2017. dec. 28. 22:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Származás, megjelenés, egészség, szellemi képességek, az anyasághoz való hozzáállás.

Ezek mind mérvadóak egy lányban.

Kezdetben a külsőségek a fontosabbak, majd ahogy mélyül a dolog a súlypont egyre inkább a belső értékek felé mozdul.

2018. jan. 26. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!