Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoval.15 eves lany vagyok, nagyon sok haverom van, baratnom, megse hiv ki senki randira, miert?
Hát én igazából bárkivel jól elbeszélgetek. De igaza van a 3. válaszolónak. Általában azt gondolják a fiúk egy szép lányról ,hogy tuti van barátja és velem úgymond úgyse állna le beszélgetni... Jó persze vannak kivételek de ez a korunkbeliekre igaz manapság.
15/F
Ha tényleg jól nézel ki, akkor lehet én se mernélek megszólítani... Nem vagyok az a tipikus mai csajok álma pasi, így nincs olyan nagy önbizalmam sem. De talán megpróbálnám, nem tudom. Ehhez látni kéne élőben.
16F
Én viszonylag szép lány voltam, és tetszett egy fiú.
Azt gondoltam, én is neki. Évfolyam társak voltunk beszélő viszonyban, de nem különösebben szoros barátságban.
Nyolcadik végén, nyáron "odaküldte" hozzám a barátait, azzal, h. ő "X.Y. üzeni, járni akar veled."
Nem tudtam komolyan venni. Ennyit a tini fiúk bátorságáról.
A fiúk felnek a szép lányoktól, főleg attól hogy nem tetszik neked. Én nekem is tetszik egy teljesen ugyan ilyen alkatú lány már 1 éve és nem szólítottam meg és így hogy elballagtunk 8. Végére már nincs is esély... Ráadásul Augusztusban elköltözik Sopronba.. Soha az életben nem fogom látni...
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!