Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor győzöm le azt, hogy az egész megyéből nem kell nekem senki és nem nézek le senkit.15/F?
Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy beképzelt vagy
Csak az arcodból kéne visszavenni és megoldódnának a dolgok.
Figyelj, 16 vagyok, kisvárosban élek, mégis vannak itt szép lányok.
Azt mondod, hogy a haverjaid is hívnak, de nem mész, mert mit tudsz ott csinálni.
Ember...nálunk a Spar a legnagyobb látványosság, mégis minden nap rohadt jól érezzük magunkat :D
Úgy tűnik te már feladtad az egészet, pedig hidd el, nem csak nagyvárosban találkozol szép lányokkal ;)
Te ritkán nagy barom vagy. XD
Ilyen hozzállással, remélem soha egy lány se fog rád nézni. Szánalmas vagy.
16/L (pesti csaj)
Kedveskéim, képzeljétek el,ha kb 10 éves korotokban minden megszűnik és külföldre költöztök, ahol idegen nyelvet kell beszelnetek és a legkisebb hibáért is kinevetnek ;) tiszta szívből kívánom nektek a kiközösítést, tudjátok ez nekem lelkileg nagyon fájt és megmaradt ... Mostmár beilleszkedtem a magyarok közé,de bennem a a félelem és az a sok rossz emlék és picit depis vagyok emiatt:) köszönöm mindenkinek a válaszát , nem haragszom ,úgyis csak magyarok vogytok és nem várok el sokat tőletek:)
4everCroatia💪😈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!