Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden fiúnak van barátnője nekem meg még majdnem 20 évesen sem jutott senki?
Én nekem sincsen barátnőm, üdv a klubban! :D Semmi nincsen ebbe. Volt barátnőm, kipróbáltam 15 évesen. 16 voltam, amikor vége lett, mert úgy gondoltam, hogy nekem még szabadság kell, és kezdett inkább púp lenni a hátamon a kapcsolat, meg voltak más problémák is. Vége lett, első másfél hónapban fel sem találtam magamat, mert semmi életkedvem nem volt.. - hiába, azért 11 hónap alatt fiatalon is könnyű beleszeretni valakibe, és bőven kihat az emberre, ha vége van a dolognak. Most meg őrült nagy fanatikus lettem egy extrém sport iránt. Linkelek egy képet, aztán lehet találgatni.. Azt tanácsolom, hogy te is keress hobbit, haverokat, akik szeretik azt csinálni amit te. Foglald le magadat.. Én nekem nagyon ritkán jut eszembe, hogy kellene egy barátnő. Esti ágyba bújás egyedül nem a legjobb, mert a "Jó reggelt Szívem" üzenetekre is jobb felkelni, mint az ébresztőre.. de ezek nem élet feltételek. :D [link]
17F
Miért vagyok szexi?
Ez ugyanolyan kérdés mint a tied, nem kell rá válaszolni, az állapot a lényeg, szexi vagyok mert ilyennek születtem, habár a te állapotod változtatható mivel csak kezdeményezned kéne...
Nézz szét az utcán sokszor tökátlagos külsejü pasik vannak nagyon jó nőkkel, ha ők felfogták hogy nem minden a külső, szóval hajrá-hajrá és növeszd meg a tökeidet.
De neked legalább volt, megtapasztaltad, hogy milyen. Van nekem is hobbim vagyis az életem második részét teszi ki a tanulás mellett szóval kicsit több is mint hobbi talán. Tetszik is az embereknek de azzal csak csajozni nem igazán lehet.
Próbálnám én megnöveszteni csak nem tudom mivel kellene, hogy előrébb jussak.
Nyugi, én is hasonló helyzetben vagyok. Jó lenne valaki, annyira csúnya nem vagyok, hülye sem (jó, sokat hülyéskedem, ha van kivel, de miért is ne?), céljaim, és alapjábavéve jóindulatú és nyugodt vagyok.
Mégsem jött össze nekem sem semmi.
Ha akarod, beszélgethetünk.
17f
Fogalmam sincs. Mi "lúzerek" tényleg összehozhatnánk egy csapatot, és beszélgethetnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!