Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy minden...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden fiúnak van barátnője nekem meg még majdnem 20 évesen sem jutott senki?

Figyelt kérdés
Minden kis srácnak van barátnője olyanoknak is akiről nem is gondolná az ember, ráadásul olyan lányok, hogy én ennyi idősen is csak max. álmodok hasonlókról (16-17 éves bombázók). Ami a legszomorúbb ezen felül is, hogy nem vagyok csúnya, sőt -erre is úgy kellett a lányoknak meg néhány fiúnak felvilágosítani, de mit sem érek a külsővel- csak egyszerűen akkora egy balf**z vagyok mint amekkora (~189 cm). Egyetemen sajnos egy lány volt akivel tényleg jó lett volna de a változatosság kedvéért az sem jött össze... Itthon (kisváros) közben minden tőlem kisebb lány már felnőtt/megváltozott de ha nagy ritkán megyek is valahova csak nézek, hogy hát ő meg vajon kicsoda. Ezzel el is árultam, hogy sehova nem szoktam járni sehova így ez lehet a legnagyobb oka, a régi önbizalomhiányos korszakom miatt estek ki az évek. Most már kicsit késő újrakezdeni de azért valamit még meg szeretnék próbálni az ügy érdekében, mert azok után amiket ma is láttam nem hiszem, hogy reménytelen eset lennék, csak egy nagy mamlasz...

2017. jún. 9. 22:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ebbe hogyan tudsz belenyugodni vagy egyutt elni evvel?
2017. jún. 11. 22:02
 12/23 anonim válasza:
100%

Lányként elmondhatom, hogy sokszor, sőt, a legtöbb esetben nem a leghelyesebb, a "legszexibb" srácot választjuk, hanem akivel van közös téma, meg tud nevettetni és fenn tudja tartani az érdeklődésünket. Persze minden lány más, de az biztos, hogy azok felé a fiúk felé nem nézünk a legtöbben, akik félnek lépni. Nem kell egyből csajozós szövegekkel jönni és azonnal a lényegre térni, sőt, néha megszólítani sem kell. Kinézel valakit, apró jelzésekből - mosoly, szemkontaktus, messziről köszönés, figyelmesség - az a lány úgyis megérti.

Én pl. inkább olyan srácok társaságát keresem (én nem egyből párkapcsolat vagy hasonló szándék, akár egyszerű barátkozából is), akik magabiztosabbak, tudják, mit akarnak, van elképzelésük bizonyos dolgokról. Szeretem, ha valaki művelt, tud érdekes dolgoakt mondani, mutatni. Ha sportolsz, zenélsz, rajzolsz, vagy akár bélyeget gyűjtesz, legyél iránta elhivatott, ha nem is vagy az a macsós típus, természetből félénkebb vagy, akkor is próbáld az ellenkezőjét mutatni. Ezt nagyon leírni nem lehet, de gondolom érted. Kicsit legyen meg az a rosszfiús külső, belsőre meg nyilván nem vagy az, és ha erre a lány(ok) is rájön(nek), biztosan lesz "választék". És azt nagyon tudom ajánlani, hogy ha találsz is valakit, ismerkedtek, ne nyomulj túlságosan, mert ahogy a fiúk sem szeretik a kétségbeesett lányokat, a lányok sem szeretik, ha a nyakukra járnak.

2017. jún. 13. 20:39
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat, megnyugtató, hogy egyes lányoknak nincsenek akkora igényeik amiket csak kevés fiú tud teljesíteni. Ha találnék egy olyan lányt onnan szerintem menne a dolog inkább a legelső lépések jelentenek gondot. Azokra esetleg valami tipp? Jó jó, hogy előre köszönök meg mosolygok de mégis mit mondhatnék egy idegennek?
2017. jún. 13. 21:42
 14/23 anonim ***** válasza:
Esetleg elmondod neki hogy szimpatikus és megakarod ismerni. Vagy valami hasonló
2017. jún. 18. 21:38
 15/23 A kérdező kommentje:
Ilyenkor kinevetnek mert egyből elmondom a szándékomat és nem leszek érdekes, a nagyok szerint ez s legrosszabb dolog amit tehetek... Azért köszönöm ment s zöld kéz ;)
2017. jún. 18. 21:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Legyél mindenképpen magabiztos, tudd h ki vagy és mit akarsz. Ha megtetszik egy lány akkor nyugodtan nezz a szemebe koszonj ra stb... ha latod h nyitott erre akkor menj oda hozza es hivd el valahova h negismerned stb... hajra ;)

L

2017. jún. 18. 22:00
 17/23 A kérdező kommentje:
Megfogadom, köszönöm! :)
2017. jún. 18. 22:03
 18/23 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, egyfolytában próbálkozok, de semmi. Pedig a lányok szerint jóképű vagyok. Volt már, hogy belémszerettek lányok, de ők meg nekem nem kellettek. Most is úgy tűnik, viszonzatlanul vagyok szerelmes egy osztálytársamba... Áhhh. Nehéz ügy ez! :D

28-án leszek 17/f :D

2017. jún. 19. 00:08
 19/23 anonim ***** válasza:

Tudod miért nincs ??

manapság a fiúka külsőt nézik és az igazi értéket pedig nem a belsőt.. mondják a romlott tej is fehér vagy " ne itélj külső alapján hiszen a kincses láda is belülről ragyog " próbálj előszőr a belső értékeket megtalálni valakiben hiszen senki sem csúnya..hisz biztos ott van a szemed előtt csak háttérbe szorítod. Meg legyen önbizalmad fiatal vagy még te is előtted AZ EGÉSZ ÉLET :) .. a jóra néha várni kell. hidd el eljön az :) tudod milyem érzés az amikor látsz valakit és gondolod hogy ki lehet és tudod hogy talán újra soha nem látod :) fel a fejjel ;) 17/L

2017. jún. 19. 18:17
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát,ha ennyire nem jön össze akkor próbálj valamilyen játékot. Én 0-24ben wowozok,ez az életem,mellette meg dolgozok:D szóval hajrá legalább lesz valami közös téma amin elindulhattok:) 17L
2017. jún. 20. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!