Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rusnya fiú sose lehet boldog?
Figyelt kérdés
Undorító, ronda fiú vagyok. Sose lesz barátnőm. Mit tegyek? Prostizzak talán? Értem már úgyis mindegy...
Egy ronda moslék vagyok :(
2017. júl. 27. 23:27
11/16 anonim válasza:
Hát én csak egy hozzá állást tudók írni neked!?
"Ahogy minden szép embernél is van szebb.
Úgy minden csúnya embernél van csúnyább.
12/16 A kérdező kommentje:
Azóta is minden nő csak lerondáz. Ilyen vagyok, egy ronda szörnyeteg
2017. aug. 2. 01:42
13/16 anonim válasza:
Engem is kérdező..... Velem sem akarnak ismerkedni.... Ocsmány vagyok.... 21/F
14/16 anonim válasza:
A legjobb és legegyszerűbb megoldás az, hogy hagyod a párkapcsolatokat a francba, és máshol keresed a boldogságot. Ne gondold má' hogy nők nélkül nem lehetsz boldog! Ez baromság. Ha nekem sikerült, neked is simán mehet a dolog. Csak a társfüggő ideggyenge kismókusok gondolják azt, hogy az élet egyetlen célja a párkapcsolat.
15/16 anonim válasza:
Te ehy önbizalom hiányos srác vagy és leszel boldog. Nyugi. Csak várd ki
16/16 anonim válasza:
Deedi vagy mar hogy ne lehetne az ez csak hozzaallas kerdese de ne doljon ossze ez miatt a vilag annal te is tobb ember vagy hogy prostizz kesobb csak ugyis megbannad. Arrol nem is beszelve hogy o is csak abba a fel oraba "szeret" mi a leendo baratnod lehet eleted vegeig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!