Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogok valaha boldog párkapcsolatban élni, ha ilyen vagyok amilyen?
20 éves vagyok, fiú és már volt egy jó pár kapcsolatom, de nem tartott több ideig mint másfél év.
A baj az, hogy nagyon ragaszkodó vagyok, nagyon fanatikus, nagyon utálom a bulikat, cigit, drogokat és alkoholt, ezért azt se tudom, hogy ismerkedjek, mert manapság mindenki csinál valamit.
Minden álmom egy család. Nagyon szeretem a gyerekeket és szeretnék nagyon házasodni és egy nővel boldogan leélni az életemet.
De 20 évesen senki nem gondolkozik így, a nők nem is akarnak ilyesmit manapság... :-(
"20 éves vagyok, fiú és már volt egy jó pár kapcsolatom, de nem tartott több ideig mint másfél év."
Az teljesen korrekt. Ilyen alapokkal miért ne lehetne pozitív jövőképed?
A gondolkodásod nem mainstream, én csak tudom, mert hasonló cipőben jártam. Ne abból indulj ki, amit látsz, mert csalóka. Próbálkozz kitartóan, és meglesz az eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!