Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy valakinek azt adta a sors, hogy örökre egyedul legyen, egyedul haljon meg szerelem nélkül? Es bárhogy próbálkozik nem jon ossze neki hogy boldog legyen?
Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 00:10
1/6 anonim válasza:
Nem hiszek a sorsban, de nyílván vannak ilyen emberek, akiknek nem jön össze semmi.
2/6 anonim válasza:
Eljössz öt hány éves vagy ?
Mert ha fiatal ( 20 év állat kár eötettni nem hiszem h az alat bármi is öszejöhet.)
Ez nem függ össze is. Ha Fiú vagy akkoregint csak azt mondom h varj meg egy kicsit és ne az ismeretlenek el próbák be csajozni
Ha pedig lány akkor még ne várd el h a fiú kezdeményezzen ha ilyen szarul esik
3/6 A kérdező kommentje:
Nem akartam kiírni a nememet mert akkor megkapnam milyen nyamnyila vagyok, pedig szart se tudnak 18 eves fiu vagyok
2017. júl. 17. 00:23
4/6 anonim válasza:
Ismerek olyanokat akik egyedül vannak, de nem azért mert senkinek nem kellenének hanem mert jobban érzik magukat egyedül mint kapcsolatban. 18 évesen még bőven lesz lehetőséged arra, hogy legyen bárkid is. Lehet most kilátástalan a helyzeted, legalábbis úgy látod hogy sose lesz senkid, de hidd el ez még változni fog.
5/6 anonim válasza:
Létezik ilyen, de te nem ez a kategória leszel. Nekem az első komoly barátnőm 20 éves koromban volt. Aztán 26-ig még 5, majd 32 évesen megnősültem. Szóval semmi nincs veszve.
6/6 anonim válasza:
Sajnos van ilyen, hogy valakinek egész életére egyedül kell lennie. Szerintem én is ebbe a kategóriába tartozom. Az érzelmi világom szinte nincs, nem tudok úgy szeretni senkit sem. Annyit csalódtam, hogy már ez az érzés teljesen kihalt belölem. Remélem majd megajándékoz engem a sors egy barátnővel, akit tudok szeretni és ő is szeret engem. De erről nem én döntök. Remélem rád talál az Igazi és nem a pénzed miatt fog szeretni és nem a felszín alapján fog ítélni, mint egyes hülye lányok, hogy nem állok szóba vele, ha nem 185cm felett van, meg ha nincs pénze, meg ha nem 20 centis a farka, meg jó képü legyen. Én 168cm magas vagyok, van pénzem, 16,5cm hosszú a farkam, nem tudom jó képünek számítok-e, ez relatív. A felsőket általában 150cm magas lányok szokták mondani, akik nem gondolnak bele, hogy minél magasabb egy ember, annál kevesebbet fog élni, meg ha 25cm hosszú akkor nem fog beférni max a szájba, és egy olyan kigyúrt embert a lőfegyver simán kiterít, nem kell oda 30kg szín izom, hogy legyőzz egy izompacsirtát egy sima 9mm-es glock 17 elintézi az izom pacsírtát és önvédelem. Ettől függetlenül lehet egy kis izom a fiún csak ne vigye túlzásba! Remélem tudtam segíteni. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!