Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jövök be a lányoknak? Valamit figyelmen kívül hagyok?
Ismerkedni próbáltam interneten és személyesen is, de mindig addig jutottam, hogy megkérdezi a lány a facebook-os nevem és elmondja, hogy bejelöl aztán, utána mikor rákérdezek, az a válasz, hogy "ne haragudj, nem tetszel" ...:(
Nem tartom magam viccesnek és magabiztosnak, de amit szeretnék elérni, azért képes vagyok harcolni...A külsőm szeretem és így érzem magam vékonya jól magam. Elhiszem, hogy nem vonzó, de van olyan lány akinek bejöhet... :( Miért van, az, hogy nem jövök be egyik lánynak sem? És én minden emberre próbálok nyitott lenni, de ez már sokadik, hogy nekem kell megmondanom, a lánynak, hogy figyelj, mondd meg őszintén, hogy miért nem jelölsz be...De lehet ezt is én komplikálom megint túl..:( És lehet valamit én hagyok figyelmen kívül...
Lányok, fiúk, szívesen barátkozok, és beszélgetek bárkivel :) Lányok, ti is nyugodtan írhattok, ha úgy érzitek :) 15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!