Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 közti lányoknak miért nem jelent semmit az hogy mindent megadna nekik a fiú?
ITt inkább az a gond, hogy azt hiszed azzal hogy veszel neki dolgokat magadhoz láncolhatod, ez szerintem eléggé bajos agyjárás, nem kéne ennyire pénzcentrikusnak lenned.
Attól még mert elutasítottak miért kell sírni az oldalon? Te vagy az első ember a FÖld történelmében, akit elutasított egy nő/lány, nem akkor meg ne rinyáljál, minden 14 és 18 év közötti lánynál bepróbálkoztál már? NEm akkor ne rinyálj, mivel nem utasított el mindenki, ez nem több csak üres duma, panaszkodsz az életedre és elváros hogy sajnáljanak téged, az ilyen embertől undorodom, inkább kezdj magaddal valamit és ne itt bőgj mint valami kislány, lehet ez volt a gond, rádnézett a lány vagy látta hogy viselkedsz és nem akart egy nővel együtt lenni..
Nekem igenis sokat jelentene. Főleg, ha akkor is támogatna (például anyagilag), ha én nem mernék kérni tőle. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!