Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "mai lányoknak" miért nincs szükségük hosszú párkapcsolatra?
15 éves fiú vagyok, háttérsztori:
Ápolt, normális kinézetű vagyok, nagyjából értelmes. :P
Több kapcsolatom is volt, de sajna mindegyik kb. úgy végződött, hogy "bocs, én nem szeretnék veled sokáig együtt lenni" stb...
Mitől lehet ez állandóan? Nagyon zavaró, és eddig úgy látom, hogy kb. egyetlen lány sem szeretne kapcsolatban lenni hosszú távon (pár hétnél több ideig)
1-2 hónap híján vagyok 16 :D
Sok korombeli srácnak/lánynak komoly kapcsolata van, ami van hogy több mint 1 éve tart :/
Nekem mondjuk még semmilyen kapcsolatra nincs szükségem. Volt már rövid ideig barátom, de túl éretlennek tartom magam egy komoly kapcsolathoz. Lehet, hogy a te esetedben is hasonló dolog volt a lányokkal, hogy nem akartak elköteleződni, mert egy kapcsolat (ha nem csak játszik valamelyik fél) akkor felelősséggel jár. Figyelned kell a másikra, foglalkozni vele stb. Nekem még szükségem van a szabadságra, de erre csak akkor jöttem rá, amikor már nem voltam szabad. Ettől függetlenül lehet, hogy csak simán minél több fiúval akarnak lenni, hogy tapasztalatot szerezzenek és akkor gonoszak, mert csak játszanak veled (vagy másokkal).
Remélem tudtam segíteni 15/L
Úristen 6#-os, sajnállak, borzalmas érzés lehetett, főleg ha te is éreztél valamit.. :(
A kérdésre válaszolva: de van szükségük -_- 15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!