Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beégtem előtte?
Van egy fiú a suliban, aki nagyon tetszik.
Próbáltam számára láthatatlan maradni(elég szerencsétlen vagyok az ilyesmiben, jobb ha inkább nem megyek oda hozzá vagy ilyesmi), de nem igazán sikerült.
Úgy kezdődött hogy nekimentem szerencsésen a folyosón...
Barátnőmmel délután bejelöltük fbn, őt visszajelölte, engem nem😂
Aztan kesobb rajottem hogy azert nem jelolt vossza, mert veletlen megosztottam az egyik nagy regi gaz bejegyzeset, es valoszinuleg tamadasnak vette, ez van:/
Aztán volt olyan aranyos a baratnom hogy facen az "ismerősnek jelölés" funkciót használva ismerosnek ajanlott minket(ezutan sem jelolt vissza lol)
Majd masnap rairt a telomrol, aztan gyorsan fuggesztettem a fiokom, hogy ne lassa hogy mar megint en szerencsetlenkedek...
Eleg vicces hogy egy hete meg azon gondolkoztam hogy odamenjek-e hozzá vagy sem, de ezek utan mar nem merek.
Szerintetek sem tanacsos elkezdeni beszelgetni vele ezek miatt, vagy nem égtem be nagyon előtte?
15/l
Hát, ez tényleg picit kellemetlen. De gondolj bele fordított esetben: ha a fiú helyében lennél, valaki ilyet csinált volna, aztán odamenne hozzád elmagyarázni, biztosan kedves lennél vele. Szóval ha odamész és tényleg elmondod neki, mi ez az egész, szerintem csak nevetni fog, és talán el is kezdhettek beszélgetni.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!