Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek a barátnőmre nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek a barátnőmre nézni mióta beégtem előtte, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy egy fesztiválon voltunk, én utálom a toi-toi wc-ket, és a harmadik napon éreztem, hogy már nem csak kis dolgok jönnének. Mivel a világvégén voltunk, gondoltam tartogatom, de aztán este mikor iszogattunk az a barom ötletem támadt, hogy fogok a sátorban egy zacskót és majd abba. Mondtam a többieknek, hogy mingyárt visszajövök. Az a baj, hogy pont amikor már a dolgok közepénél jártam a barátnőm minden ne gyere szavam ellenére is rámnyitotta a sátor cipzárját, én meg ott guggoltam fogva a zacskót, próbáltam menekülni, meg egy kézzel takarni, de nem volt jó ötlet, szóval csokis lett ez-az. Tiszta kínos volt, ő először meglepődött, nevetett, aztán utolsó éjszaka barátnőjével aludt. Utána normálisan viselkedtünk, de már reggel csak eljöttünk és kész. Ezután mit mondjak neki?
2012. júl. 12. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ez télleg nagyon ciki de akkor is mond neki az igazat hogy már nem bírtad és ez történt de igy utolag belátod hogy nem volt jó ötlet.:)
2012. júl. 12. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem csak nem akart "csokis" sátorban aludni, nyugi ne parázz!:D

Szerintem megérti majd ő is,hát elvégre csak nem fog egy nagy adag "csoki" szétválasztani benneteket:D

(de legközelebb "szeresd" a pottyantóst, azt tanácsolom...én sem bálványozom, de inkább az, mint egy sátorban egy zacsiba:D)

2012. júl. 12. 17:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom a fesztivál wc-től szó szerint rosszul vagyok meg tele is lesz meg undorító meg minden.
2012. júl. 12. 17:16
 4/9 anonim válasza:
100%
Nem is rossz megoldás. De én inkább a városban elintéztem az első kulturált WC-ben.
2012. júl. 12. 18:40
 5/9 taj getosz ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen sz a r j á l az egészre:D
2012. júl. 12. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagy peched, hogy nem volt a közelben egyetlen szál fa sem, aminek a tövében elintézhetted volna...
2012. júl. 12. 18:52
 7/9 anonim válasza:
LEGALÁBB TESCOS SZATYOR VOLT?XD
2012. júl. 12. 19:01
 8/9 anonim válasza:
Basszus :D szóval ha ő a barátnődnek vallja magát, akkor semmi probléma, megérti. talán...
2012. júl. 12. 19:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Én BESZARTAM a röhögéstől. :'D A nap a kérdése. Történt már cikibb dolog is az életben amit el néz egy barátnő. Én már csak tudom. ;-)
2012. júl. 16. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!