Ezzel beégtem elötte?
Figyelt kérdés
Nagy hülyeséget csináltam.Az iskolában valentin napra lehetett küldeni egymásnak ilyen papír sziveket,amiket kiosztottak.Van egy lány,aki tetszik.Én írtam neki szivet és azért,hogy felfigyeljen rám,ráírtam a nevemet is,hogy tőlem kapta.De ő hazament még mielött kiosztották volna és sokan látták az osztályában a szivet.És most többen piszkálják miattam,hogy szerelmes vagyok belé..
Ezért most gondolom utálhat engem,nem?Beégtem elötte?Én így már nem igen merek próbálkozni nála.Szerintetek?17/F.A lány 15.
2015. márc. 16. 22:01
1/4 anonim válasza:
Szerintem meg nyugodtan :)
Amit tapasztaltam, hogy bunkók néha az ember osztálytársai
2/4 anonim válasza:
Hát ha megtudta,hogy mit csináltál,és azt látod,hogy továbbra sem mutat érdeklődést irántad,akkor nem hiszem hogy érdekled.De az is lehet,hogy zavarba került,és nem tudja mi legyen tovább.De írtad,hogy elment,mielőtt kiosztották volna a szívet(ami gondolom elég sz@r élmény lehetett neked kérdező),és másoktól sem tudta meg,akkor nyugodtan próbálkozz nála tovább,és vedd úgy,mintha ez az akciód meg sem történt volna.A cikizőket meg sz@rd le :)
3/4 anonim válasza:
Próbálkozz nyugodtan.
Legaláb utánna nem bastatják ezzel.
Amúgy hogy hogy 2 év különbség?
cigó vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!