Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beégtem előtte?
Figyelt kérdés
Szerdán összejöttem egy fiúval.Tegnap voltunk bulizni,ott találkoztunk először(sulin kivül),mióta járunk,és nem mertem vele csókolózi :/ átölelt puszit adott homlokomra,arcomra,de....más nem volt.Pedig akarta láttam rajta,de egyszerüen nem mertem :/ ez nagyon égés volt?2011. okt. 23. 09:02
1/9 DiMalto válasza:
ez nem égés ha nem csalodásnak hívják.....most azon gondolkodik,h ha nálad ilyen egy járás akkor ő lehet inkább nem kérne belöle........
2/9 anonim válasza:
Miért lenne az? Verjétek már ki a fejetekből lányok, hogy nekünk azonnal mindent meg kell adni! Épp ezért nem lehet az esetek többségében normálisan udvarolni, mert nem is adtok rá lehetőséget azzal, hogy azonnal mindent megtesztek. Nem kell megcsókolni legközelebb sem, legyen türelemmel és udvaroltasd!
24/F
3/9 A kérdező kommentje:
gondoltam :/ de gát 4 napja vagyunk együtt+első barát,azért féltem :/
2011. okt. 23. 09:08
4/9 A kérdező kommentje:
*hát
2011. okt. 23. 09:22
5/9 anonim válasza:
Most komolyan: négy (4) nap után megcsókolnád? Ennyit jelent egy csók, főleg egy nőnek? Én férfi vagyok és szerintem alapvető dolog, hogy nem szabad letámadni a nőt azonnal. Ennek az egésznek -legfőképp az elején- nem a testiségről kellene szólnia.
6/9 anonim válasza:
Ha akar valamit, akkor kivár...
Gondolom fiatalok vagytok, szabad tudni a korod?
7/9 A kérdező kommentje:
mind a ketten 15 évesek :/ ám köszönöm a válaszokat!Csak olyan rosszul érzem magam :/
2011. okt. 23. 09:37
8/9 anonim válasza:
Lehet hülyén hangzik, de előtted az élet...(, gondolj arra és úgy amire akarsz)
9/9 anonim válasza:
Túl sok VV-t nézel.
De akkor komolyan is válaszolok: Ami könnyen jön az könnyen is megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!