Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most beégtem előtte? Srácok válaszát várom inkább.
Figyelt kérdés
Tehát van egy pasi (25 éves, én 20 évescsaj). Randizgattunk stb...
Megakart csókolni,de nem hagytam ... (Tudja,hogy még nem volt pasim , nem is csókolóztam)
.....
Nagyon zavarban voltam.. Féltem,hogy elrontom , beégek és kinevet.. Szegény nem tudta, hogy mi van, mert előtte minden okés volt (elkezdett simogatni nem ellenkeztem, megölelt, visszaöleltem stb..)
Másnap mikor tali volt nem akart csókot...
Utána elmondtam neki,hogy miért nem engedtem neki a csókot, írta (msn-en beszéltünk),hogy örül az őszinteségnek. De nem érti miért félek tőle, ha elrontom (ami szerinte lehetetlen), akkor sem nevet ki, miért tenné... (Miután látta,hogy nem akarok csókot csak puszilgatott :) )
Nagyon beégettem magam?......
2011. nov. 25. 12:54
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Egy 25 éves pasi szerintem elég érett ahhoz, megértse a tapasztalatlanságodból fakadó gátlásaidat. Most egy picit óvatosabb, mert nem akar kellemetlen helyzetbe hozni megint. Szép lassan meg lesz a csók is meg minden más ne aggódj. Akár te is kezdeményezhetsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
Kezdek megnyugodni ^^
2011. nov. 25. 13:11
5/6 anonim válasza:
Nem, szerintem egy lánytól természetes ha gátlásai vannak, sőt inkább még jobban fog majd szeretni. :)
6/6 anonim válasza:
Velem gyakorolhatsz, ha gondolod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!