Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy nehezen megy a csajozás?
Figyelt kérdés
Sok lány mondta hogy "jóképű" vagyok vagy mi(khmmmm anyum nővérem :D).Viccesnek tartom magam.Sportolok is.Ezek ellenére egy csomoszor le blokkolok.Hogyan tudom legyűrni ezt a balf***kodast?
16f
#Csajzás
2017. márc. 17. 14:32
1/2 anonim válasza:
Fejben dől el,egyszerűen el kell tudni engedni azokat az érzéseket,hogy "jajj,oda kell menni egy lányhoz,s akkor zavarba jön az ember". Át kell adnod magad az érzésnek,hogy te márpedig most vele beszélgetni fogsz. :)
19/L
2/2 anonim válasza:
Oregem mintha en irtam volna ki csak 3 evvel idosebb vagyok. Elso leanyzo jol mondja, ki kell lepni a komfortzonadbol, lehet 10bol 9 kioffol de a 10. osszejon majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!