Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek lesz valamikor párja?
18 Éves fiú vagyok, még soha nem volt barátnőm mert nem nagyon érdekelt a szerelem.
kb 1 éve érzem azt hogy magányos vagyok és jó lenne egy barátnő akivel kelek, szórakozok napközben stb.
Sajnos a jó ég megáldott negatív tulajdonságokkal is.
Sajnos nem vagyok egy bőbeszédű típus, nem nagyon járkálok sehova mert barátaim mindig csak a hülye kocsmába képesek csak elmenni.
Úgy hogy nem nagyon megyek el sehova.
Ráadásul sajnos elállnak a füleim amire gondolom a csajok nyilván nem buknak, hiszen kinek kellene egy elálló fülű fiú mikor van normálisan kinéző srác is.
Úgy hogy félek nem nagyon lesz mostanában barátnőm.
Első sorban tényleg egy jó fej csajszi kellene akivel jókat lehet hülyéskedni és megbeszéljük egymással mindent illetve észrevettem magamon hogy egyre nagyobb a szexuális vágyam. Egyszerűen nagyon nagy, alig győzőm maszturbálással csillapítani azt is úgy hogy minimum el kell húzni ugye 30 percig.
De még ez is mellékes csak 1 barátnő kellene mert magányos lettem.
Mi a vélleménytek magányosan halok meg vagy talán lesz valakim?
Egyébként haverokkal jól eltudok beszélgetni hülyéskedni úgy hogy szerintem nem lenne az hogy 'kuss' lenne 1 kapcsolatom csak.
szerintetek?
Azért, hogy írjak valami pozitívat...
Szerintem, simán lehet még barátnőd, főleg, ha ismerkedsz és lesznek havercsajaid, abból könnyebben alakulhat ki bármi, ha megfogod őket :) A hibáiddal is szeretni fognak.Ebben a helyzetben vagyok én is, belül ered a probléma, úgy tűnik nálad is.
Próbálj meg nyitott lenni és laza, ne görcsölj ilyen dolgokon!
Viszont, abban tényleg igazuk van, hogy nem mindenkinek lesz párja, de ez megint csak rajtuk múlik! Sok sikert kívánok a továbbiakban! 18/L
A közhiedelemmel ellentétben vannak olyan emberek akiknek tényleg soha nem lesz párjuk.
Nem mondom hogy neked sem lesz soha, de a leírásod alapján nem tűnsz valami intelligens jószágnak úgyhogy.....
Szia.
Sajnos velem is ez van, pedig én 21 vagyok :c
És még a hajam is hosszú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!