Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Rajtam kívül már mindenkinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam kívül már mindenkinek van párja?

Figyelt kérdés
Mindig azt hittem, hogy irtózatosan nehéz párt találni, de kezdek rájönni, hogy csak nekem. Elég sok srácot követek instagramon, és azt látom, hogy ez is összejött valakivel, meg az is, amaz meg már össze is költözött a barátjával. Ha én felregisztrálok egy társkeresőre rengetegen írnak ugyan, de vagy nagyon csúnyák, vagy csak meg akarnak dugni. Ha végre találok olyat aki tetszene is, az általában vissza se ír, vagy ha igen, akkor természetesen csak szexet akar.
2016. nov. 26. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kétlem.
2016. nov. 26. 14:17
 2/11 Senki Alfonz ***** válasza:
80%

Kérdezném hogy hány éves vagy ...

hidd el ha elmulsz 30 nem is lesz olyan nehéz boldog leszel ha valakivel összepasszolsz nagyjából (tapasztalat) , és utána müködik egyre jobban a kapcsolat ahogy telnek az évek

2016. nov. 26. 15:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs, de nem is kell
2016. nov. 26. 15:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem sincs párom.:( És egyre nehezebben bírom. Pár randi után eltűnnek, vagy kiderül, hogy nem akarnak komoly kapcsolatot. Néha depressziós is leszek tőle...

21/f

2016. nov. 26. 16:58
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

Nekem se konnyu

Bar en fiatal vagyok nagyon es sztem ezert

14/F

2016. nov. 26. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsen sajnos, szóval nem vagy egyedül :( Pedig nagyon jó lenne már valaki...
2016. nov. 26. 18:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

nem.

22

2016. nov. 26. 18:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt még barátom, de nem is merek ismerkedni pl. társkeresőn. Arcképet kitenni, ilyenek félek, hogy meglát valaki és kiderül. :/ 17f
2016. nov. 27. 05:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Dacára annak, hogy több mint 4 éve vagyunk együtt a párommal azt gondolom, hogy nagyon nehéz az ismerkedés melegek között (is). Több barátom is van, akik már évek óta nem voltak párkapcsolatban senkivel, részben pont a fentiekben általad leírtak miatt..

Mindenesetre sok sikert mindenkinek az ismerkedéshez! ;)

2016. nov. 27. 11:47
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyan ezek a tapasztalataim. A szépfiúk mind szexet akarnak, aki meg kapcsolatot, az idősebb, vagy egyáltalán nem az esetem.. Hány éves vagy?
2016. nov. 27. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!