Ma tesi órán szabadfoglalkozás volt, es sokan kimentek focizni. Es néhányan bent maradtunk es hülyéskedtünk. Bepisiltem. Es egy fiu elmondta mindenkinek es rajtam rohog az egesz osztaly. Segitseeeg! 12/L Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bepisiltem,segítség?!2016. febr. 23. 12:40
1/23 anonim válasza:
még mindig jobb, mintha beszartál volna. *-*
2/23 anonim válasza:
Semmit. Veszel egy nagy levegőt. Úgy sem tudsz mit csinálni. Minden csoda 3 napig tart. Legközelebb menj időben wc-re.
3/23 anonim válasza:
Vágj jó pofát hozzá és közöld, hogy pisilésig nevettettek téged. Hamarabb leszállnak rólad, ha lazán veszed, mintha elsírnád magadat.
4/23 anonim válasza:
Esetleg legközelebb ne pisilj be. Ha érzed, hogy pisilned kell, irány a mosdó.
5/23 anonim válasza:
Biztos megvolt jó okod rá. Ezt közöld és mond, nem tudtál mit csinálni. De inkább magadban tudatosítsd, így nem fog zavarni oktalan sértegetés. Itt nem nagyon rajtad nevetnek, inkább helyzeten, ami vicces nem? Nevess te is és legközelebb legyél elővigyázatosabb, bár nem tudjuk mi volt oka.
6/23 anonim válasza:
Sokat nem tudsz vele csinálni, 2-3 nap és senki nem fog rá emlékezni.
7/23 anonim válasza:
nincs ebben semmi.:DD
megesik. vágj jó képet hozzá.
8/23 anonim válasza:
Azért ennyi idősen már nagyon gázos.
Sajnos senki sem fogja elfelejteni, még évek múlva sem...
9/23 anonim válasza:
Megmarad az emberekben persze, de évek múlva inkább komikus lesz, mint kínos.
10/23 anonim válasza:
"de évek múlva inkább komikus lesz,"
A többieknek!
Amúgy a többieknek most is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!