Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Sokan emonak néznek, mit tegyek?

Sokan emonak néznek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rocker vagyok rock ruhákkal, rock hajjal. De emonak néznek. Mit mondjak nekik?

2015. okt. 11. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mondd nekik, hogy nem vagy emo, hanem rocker.

Vagy milyen válaszra vársz?

2015. okt. 11. 18:20
 2/13 A kérdező kommentje:

Ilyenre

Viszont az a baj, hogy utána elkezdenek cikizni, hogy rocker csaj meg minden. És látom hogy cikiznek nem csak viccelődnek. Meg világéletemben volt pár ember aki folyton cikizett. Miket szóljak nekik? Tudnátok pár vicces beszólást?

2015. okt. 11. 18:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Mond pl.: Még egy ilyen humor, és fejeden a dudor; Olyan csúnya vagy, hogy amikor megszülettél nem te sírtál föl, hanem az orvos. Ne hagyd magad megszégyeníteni, pofozd is meg őket, ha megérdemlik.
2015. okt. 11. 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Ha igazi rocker lennél leszarnád mások véleményét:)
2015. okt. 11. 18:42
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi!!!:)

Leszarok egy csomót de akkor is elegem van már belőlük!:(

Még vicces beszólások? :)

2015. okt. 11. 19:16
 6/13 anonim ***** válasza:
2015. okt. 11. 20:30
 7/13 anonim ***** válasza:
nemtom, én is rocker vagyok, de nekem soha nem voltak ilyen bajaim :)) igaz, néha megnéztek az emberek, dehát, azért vagyok, hogy nézzenek, oszt akkor mi a baj? :)
2015. okt. 11. 20:47
 8/13 anonim ***** válasza:
t
2015. okt. 11. 21:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. okt. 12. 06:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem valahogy soha sem volt ilyen problémám (rocker vagyok, fiú), nekem is volt anno emos hajam de akkor se nézett senki annak. De ha valaki beszólogat rúgd jól bokán egy jó kis acélbetkóssal (lábát lehetőleg ne törd el csak fájjon neki :D) aztán meg alázd meg, hidd el utána senki sem fog veled kötözködni ;) :D
2015. okt. 12. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!