Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért néznek emónak, amikor...

Miért néznek emónak, amikor nem vagyok az?

Figyelt kérdés

belülről punk vagyok, mondjuk kívülről ez ennyire nem látszik, sok fekete, vagyis sötétebb cuccaim vannak.

ma este is azt mondták amikor vendégségben voltunk, hogy a mamámnak meséltelek, tudod hogy emó vagy. mondom mi? én nem vagyok emó. azt mondták, hát azért gondolták, mert múltkor is fekete ruhában voltam, meg a tágító miatt. mondtam, hogy hát attól még nem vagyok az, mivel nem vagyok depressziós, meg nem vagdosom az ereim.

a másik eset, hogy vettem fekete körömlakkot, és mondták, "de mér akarod emósra festeni a körmöd?? "

nagyon idegsít, hogy ezt mondják, mivel utálom azt a stílust/ életformát, és semmi köze nincs a punkhoz.

vagy ez csak szerintem van így?

mit gondoltok erről?

2011. júl. 2. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Mer' biztos a hajadba lóg a szemed, azé'!
2011. júl. 2. 21:48
 2/7 A kérdező kommentje:
az tuti nem. fufrum van, az sem hosszú, hogy a szemembe lógna, meg fel van gumizva.
2011. júl. 2. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Az emberek addig látnak el, hogy fekete ruha van rajtad. Ebből meg tudják különböztetni, hogy "emós", "sátánista", "elegáns" és kész.

Amúgy az EMO és a punk ugyanazon az alapon nyugszik (EMO, goth, punk, sceene), tehát vannak hasonló elemek.

Ha belegondolsz, tényleg nehéz megkülönböztetni egy hasonló extremitású punkot, visuel kei-st, EMO-t. Ergo most beletesznek a leggyakrabban emlegetett skatulyába.

2011. júl. 2. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
45%

Nakérlekszépen.

A goth-nak semmi köze az emóhoz. Nem ugyan azon az alapon nyugszik, az emó és a scene csak simán ellopta a dolgokat a rocktól. A goth, metál, punk az mind rock, az emók pedig ebből csórtak a pár évvel ezelőtti nagy láz korában, amikor újra menő lett a Nirvana, Sum41 stb.

Ezek az emós férgek az animékből meg lenyúlták a hülye hajakat, és máris egyéniségnek érzik magukat.

Az emós meg a scene között pedig annyi a különbség, hogy az utóbbi felválalja, hogy divatból csinálja, míg az emó hazudozik, hogy ő milyen érzelmes.

Amúgy meg csak a b*zik/ribancok tágítóznak. A hajad pedig ne vasald. Ne hordj piercinget, mert azt szintén a fentiek hordják, és verekedésnél igen szar.

2011. júl. 2. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok emó, soha nem is voltam. De olyan egy-két éve, amikor bejött a divatba, hirtelenjében mindenki annak nézett. Pedig teljesen átlagos hajam volt/van, nem lóg a szemembe, nem fekete. Nem vagdosom magam. Egyszerűen csak szeretek feketét hordani.

/Most kezd kimenni a divatból az "emózás", most már inkább sátánistának néznek.... Megáll az eszem az emberektől! :D/

Felesleges emiatt idegeskedned. Ha valaki "leemóz" (van egyáltalán ilyen ige?) akkor csak magyarázd el neki mi a helyzet. Értelmes ember felfogja. Aki meg nem fogja fel, az hülye. Erről pedig nem te tehetsz. ;D

2011. júl. 5. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem is mindenki annak nez, csak azert mert neha elbambulok, es szeretek neha egyedul lenni, hogy atgondoljam a dolgaimat, meg mert van nehany kep a telomon mert az a par tetszik. a hajam az neha a szemembe log, de ettol meg senki sem emos... igazan nem ertem sem a felnoteket sem jonehany korombelit, az sem tudjak h mi az emo, de mindenkire rafogjak, aki szereti a feketet, meg aki szeret egyedul lenni, vagy mert a szemebe log a haja (a hajam egyebkent barna es imadom a cuki dolgokat, es animes vagyok nem emos, de eggyeseknek ezt mondhatom)
2011. júl. 7. 11:48
 7/7 anonim válasza:

maúgy jah ez tök idegesítő.

mikor a hajam a szemembe volt...vaby nem is kellett h a szemembe legyenm, csak mikor volt fufrum tölem is állandóan ezt kérdezték , h : te emo vagy ?

jah ...tök idegesitö, de lekell szarni .

2011. júl. 8. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!