Ha úgy köszönök msnen hogy "xoxo" akkor emonak néznek?
Mekkora pózer lehetsz hallod... nem ettől emo valaki, azt érezni kell az egy életérzés, nem csak divat. Ne akarjon már mindenki emo lenni bazzeg.
On: inkább csak hülyének...
Nem, nem neznek emonak, csak a tajekozatlan emberek nem tudjak,h ez Amerikaban azt jelenti, h `hugs and kisses`, szoval ezt mindig a beszlegetes vegen tunteik fel, de ez nem koszonesi forma! (Pl.: See you tomorrow, have a great evening! xoxo)
Angliaba az `x`-et hasznaljak es csokot,puszit jelent!
igen ezt tudom, hogy csókok és ölelés, és elköszönésnél szeretném írni, mert nagyon tetszik, hogy ezt a 2 szót magába foglalja.
És cseppet se akarok emonak tünni, mert nagyon utálom a sítlust, főle hogy már manapság emo a fekete karom, a vasalt haj, a kockás/csíkos cuccok, a tornacsuka, aki nem ért hozzá az mindenkit le emoz. Nekem is pl mindig fekete a karmom, de én egyik stílust se képviselem, csupán szeretem így. De tavaly nyáron egyik idősebb ismerősöm leemozott, elis regéltem neki h mi az emo:D
Am köszi a válaszokat, most már nyugodtan fogom írni elköszönés után, max ha leemoznak elmagyarázom nekik h mit jelent:D
"Mekkora pózer lehetsz hallod... nem ettől emo valaki, azt érezni kell az egy életérzés"
Hát gondolom az 'életérzés' szó a VILÁGFÁJDALOMra utal...
'érezni kell' mit kell érezni ? érezd amikor vágdosod magad !!! pfff de nem bírom az emokat -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!