Ha valakinek simán hosszú a haja de nem a szeme elé van vasalva stb csak simán egyenes a haja. (fiú) akkor az már emonak számít?
Figyelt kérdés
kb 20cmes hajra gondolok... elöl meg oldalt kicsit levágva2010. máj. 20. 20:19
1/7 anonim válasza:
A topikválasztás fantasztikus....
Egyébként az szerintem rohadt mindegy, hogy áll a hajad, ha te nem gondolod magad emo-nak, akkor nem vagy az.... nem tudom nem értek ehhez
2/7 anonim válasza:
Ha a körmöd is lakkozod hozzá akkor nem emonak számítasz, hanem halottnak...
3/7 anonim válasza:
Az számít emosnak (az én szememben) akinek a haja a szemébe lóg, feszes szűk nacit hord, esetleg festi a körmét vagy a haját...esetleg a szemét... és szerintem ez undorító...és sirdogál magának...
ha neked nem lóg a szemedbe nem fested magad, és nem gondold emosnak magad akkor nem vagy az...:)
5/7 A kérdező kommentje:
utsó nekem ez áll jól... nekem hülyén áll ha rövid a hajam szal nemértem mér lenne gáz... különben meg a szemembelógna csak eltűröm...
2010. máj. 20. 20:32
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Dehogy!
Nekem is hosszú,és egy kicsit a szemembe lóg,mégsem vagyok emo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!