Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért tartanak emónak? 15/f

Miért tartanak emónak? 15/f

Figyelt kérdés
pár napja az osz.társaim emósnak hívnak engem.pedig nemfestem,nem vagdosom magam,ráadásul nem is használok hajvasalót.kb 8-9centi a hajam és full egyenes,de nem vasalt stb.most akk tlegg emó vagyok?vagy csak egyszerüen balf*szok az osz.társaim??
2011. febr. 25. 18:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Milyen színű ruhákat hordasz? (Csőnadrág, fekete cuccok, stb.)

Milyen a frizurád?

Van piercinged?

2011. febr. 25. 19:04
 2/16 A kérdező kommentje:
nem full fekete.max cípő.egy db cső gatyám sincs.piercingem sincsen.a hajam egyenletesen van elosztva.oldal frufru-s.sőtétbarna hajam van
2011. febr. 25. 19:19
 3/16 anonim ***** válasza:
gondolom a hosszú haj miatt. de gyökerek az osztálytársaid, ne hallgass rájuk...
2011. febr. 25. 20:15
 4/16 anonim ***** válasza:
A hajhossz és az oldal fru-fru miatt szerintem. Ez az egyik fő ismertető jelük,még ha nincs is piercing meg fekete csőnadrág.. Nálatok amugy az emo rosszat jelent? Nem lehet,hogy nem is piszkálni akarnak csak a külsőd miatt jegyezték meg hogy emós vagy,mert arra emlékeztet a hajad? Az én társaságomban voltak emo srácok, és nagyon rendesek és tök normálisak voltak! Emo stílus meg nekem kifejezetten bejön egy srácon :)
2011. febr. 25. 20:54
 5/16 A kérdező kommentje:
de nem teljesen oldal.mondom.egyenletesen el van osztva.nemúgy hogy csak el van gányolva.azt van 5méter üres rész.mindenhol van szinte.csak picit oldalas a frufrum.jah és igen.szerintem is gyökerek az osztársaim :) de nemkifejezetten láttom,hallom hogy ezt jószájízzel mondják.
2011. febr. 25. 21:28
 6/16 wildcatgirl ***** válasza:
ahogy leírtad a külsőd és a stílusod nem tűnsz emósnak ...bár ez a szóhasználat mindennapos ...de nem lehet h a lelkiállapotod miatt mondják?szerintem ne foglalkozz velük ez anynira nem bántó :)
2011. febr. 25. 21:45
 7/16 A kérdező kommentje:
lelkiállapot?nem.semmibaj nincs vele :D nagyon sokszor van jókedvem stb.világfájdalmam sincs ahogy azt szokták mondani az emósokra.szóval nem.tök jól vok :D
2011. febr. 25. 23:24
 8/16 anonim ***** válasza:

Küldessz nekem képet priviben?

13/L

2011. febr. 25. 23:34
 9/16 anonim ***** válasza:
valószínűeg csak gyökerek, és kitalálták, h akkor téged mostantól nem kedvelnek és akkor emonak hívnak, mert az rosszat jelent számukra. szal hívhatnának retardáltnak is, csak szerintük az emo poénosabb vagy mit tudom én. nekme ez jutott az eszembe először. elég beteg osztálytársaid lehetnek..
2011. febr. 26. 00:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az EMO-k nem azért emo-k, mert fekete tűegyenes hajuk van meg festik a szemüket, szóval nem a kinézetük miatt, hanem az életszemléletük, gondolkodásuk, cselekedeteik miatt. A kinézet az már csak divatolás.
2011. febr. 26. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!