Miért tartanak emónak? 15/f
Figyelt kérdés
pár napja az osz.társaim emósnak hívnak engem.pedig nemfestem,nem vagdosom magam,ráadásul nem is használok hajvasalót.kb 8-9centi a hajam és full egyenes,de nem vasalt stb.most akk tlegg emó vagyok?vagy csak egyszerüen balf*szok az osz.társaim??2011. febr. 25. 18:56
11/16 anonim válasza:
mondd meg nekik h nem vagy az és ennyi...
12/16 A kérdező kommentje:
hát mondom én,de mivel retardáltak a szép szót nem értik meg.sőt még azt se ha rájuk ordítok...képem most nagyon nincsen.mert usb-m sincsen.
2011. febr. 27. 11:18
13/16 anonim válasza:
Nekem is igy van:(
mert vasalom a hajam szeretem a feketet pedig en nem vagyok emó, a scoferockot szeretem:(
dehát amugyse a külső miatt emó az emó
13/L
14/16 anonim válasza:
Azért tartanak emonak, mert nincsenek tisztában a szó jelentésével. A ami fiatalok, minden fiút, akinek hosszabb haja van, vagy aki csőnadrágban jár, emonak tartják. Viszont, ha valaki elmagyarázná nekik, hogy mit is jelent az emo, akadnának egy sort, és többet nem hívnának annak. Én azt ajánlom, keress rá neten, és magyarázd el nekik, h mit is jelent. Ha meg akkor sem csinálnak semmit, vgy szarrá szivatod őket^^, vagy elengeded a füled mellet :(
15/16 anonim válasza:
emóSnak eleve nem hívhatnak mert olyan szó nincs:) max emo girl, emo kid, emo boy stb. vagy csak az emo stílust követi, szóval üzenem osztálytársaidnak: nem vagy az. :D
és senki nem attól lesz emo mert, vasalja a haját vagy mert egyszerűen egyenes neki.
16/16 anonim válasza:
nemvagyok emo.de szeretnek az lenni..ezt nem hangoztatom sokat .szoval itt azvan hogy enseertem.nekemis ezt mondjak.1-so ota ismernek,es megis ezt mondjak.nemzavar csak vannmikor tulzasba viszik.nemgyokerek:)) najo mondjuk lehet annak nezek ki szoke hajjal is de nem szandekosan.namindegy itt az a lenyeg nem a rossz oldalat kell ennek nezni.ennyi lenne :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!