Miért tartanak ennyire csúnyának?
Van egy barátnőm, és mindig azt mondják, hogy én sokkal szebb vagyok mint ő, de ő ha akarná hetente váltogathatná a pasijait, de nekem soha nem jut senki, és a fiúk nem igazán foglalkoznak velem...inkább az úgynevezett 'plázacicákkal'.
Én 170 cm es zöldes barna szemű, barna középhosszú hajú lány vagyok. Én nem vagyok annyira nyílt, mint a barátnőm, de ha van oylan téma ami nekem való, akkor arról nagyon sokat tudunk, nevetni meg ebszélgetni.
Légyszi segítsetek
Nem tudom hány éves vagy, azt se tudom hogy nézel ki, mert a leírtakból sok mindenre lehet gondolni.
Viszont az is lehet, hogy mivel nem vagy olyan nyílt így nehezebben mernek odamenni hozzád, de idővel kifogsz majd te is egyet. :) Nem hinném, hogy csúnya vagy amúgy meg.
Azért nem közelednek feléd, mert zárkózottabb típus vagy és nincs elég önbizalmad. Senkit nem érdekel, hogy nagyobb orrod van, ha magabiztos vagy és az sugárzik rólad, hogy jóban vagy saját magaddal.
Ezen próbálj változtatni.
Tényleg szép vagy, mondjuk ez retusált kép, sminkkel hajjal, de úgy látom nálad az alap is okés:) Meg az önbizalommal se lehet gond, ha szépnek tartod magad.
Háát nem tudom mi lehet a probléma, nem vagy elutasító a fiúkkal? (Lehet nem is tudsz róla, nálam is ez volt sokáig, észre se vettem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!