Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért tartanak ennyire csúnyának?

Miért tartanak ennyire csúnyának?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, és mindig azt mondják, hogy én sokkal szebb vagyok mint ő, de ő ha akarná hetente váltogathatná a pasijait, de nekem soha nem jut senki, és a fiúk nem igazán foglalkoznak velem...inkább az úgynevezett 'plázacicákkal'.

Én 170 cm es zöldes barna szemű, barna középhosszú hajú lány vagyok. Én nem vagyok annyira nyílt, mint a barátnőm, de ha van oylan téma ami nekem való, akkor arról nagyon sokat tudunk, nevetni meg ebszélgetni.

Légyszi segítsetek

2011. jan. 10. 14:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert csendesebb fajta vagy. Nem bántásként mondom, mert én is ilyen vagyok. Felém sem közelednek, pedig elvileg semmi baj nincs velem. :S
2011. jan. 10. 14:13
 2/15 just.me ***** válasza:

Nem tudom hány éves vagy, azt se tudom hogy nézel ki, mert a leírtakból sok mindenre lehet gondolni.

Viszont az is lehet, hogy mivel nem vagy olyan nyílt így nehezebben mernek odamenni hozzád, de idővel kifogsz majd te is egyet. :) Nem hinném, hogy csúnya vagy amúgy meg.

2011. jan. 10. 14:14
 3/15 A kérdező kommentje:
htt állítólag nagyon szépek a szemeim, viszont egy kicsit nagy az orrom..
2011. jan. 10. 15:38
 4/15 anonim ***** válasza:

Azért nem közelednek feléd, mert zárkózottabb típus vagy és nincs elég önbizalmad. Senkit nem érdekel, hogy nagyobb orrod van, ha magabiztos vagy és az sugárzik rólad, hogy jóban vagy saját magaddal.

Ezen próbálj változtatni.

2011. jan. 10. 16:21
 5/15 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak az önbizalomról, de lehet, hogy tényleg nem vagy valami szép, csak a barátnőd nem akar megbántani, vagy csak azért mondja, hogy utána azt a választ kapja, hogy "nemis, tee vagy a szebb"
2011. jan. 10. 17:30
 6/15 A kérdező kommentje:
...tudom magamról hogy nem vagyok csúnya, állítólag oylan nemes vonásaim vannak, de talán a pasik a közönségesebb lányokat szeretik...legalábbis akik a közelemben vannak...
2011. jan. 10. 17:57
 7/15 A kérdező kommentje:
Am küldök linket...úgy egyszerűbb.. [link]
2011. jan. 11. 19:52
 8/15 anonim ***** válasza:

Tényleg szép vagy, mondjuk ez retusált kép, sminkkel hajjal, de úgy látom nálad az alap is okés:) Meg az önbizalommal se lehet gond, ha szépnek tartod magad.

Háát nem tudom mi lehet a probléma, nem vagy elutasító a fiúkkal? (Lehet nem is tudsz róla, nálam is ez volt sokáig, észre se vettem)

2011. jan. 11. 20:14
 9/15 A kérdező kommentje:
Htt inkább az a helyzet, hogy mások csúnyának tartanak, és én tartom magamat azért nem anniyra vészesnek, de ezt most nem ego ból mondom, és a fiúk akiket ismerek, inkább a kis plázacicákra buknak...
2011. jan. 11. 20:48
 10/15 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, hidd el ez változni fog. Mennyi idős vagy? Mert ha általános iskolába jársz, akkor felejtsd el amit a többiek mondanak, mert ott senki nem a külső, csupán a viselkedés alapján ítél.
2011. jan. 11. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!