Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért tartanak ennyire csúnyának?

Miért tartanak ennyire csúnyának?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, és mindig azt mondják, hogy én sokkal szebb vagyok mint ő, de ő ha akarná hetente váltogathatná a pasijait, de nekem soha nem jut senki, és a fiúk nem igazán foglalkoznak velem...inkább az úgynevezett 'plázacicákkal'.

Én 170 cm es zöldes barna szemű, barna középhosszú hajú lány vagyok. Én nem vagyok annyira nyílt, mint a barátnőm, de ha van oylan téma ami nekem való, akkor arról nagyon sokat tudunk, nevetni meg ebszélgetni.

Légyszi segítsetek

2011. jan. 10. 14:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
15/L
2011. jan. 11. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne izgulj, szép vagy, csinos, bájos. Talán most nem értékelik, de még nagyon sok éved van arra, hogy párt találj. Tudom, mit érzel, tízes éveink közepén iszonyú sürgetőnek érezzük a dolgot, de valójában így 25 éves fejjel azt modnom, nincs jelentősége, hogy 13 vagy 17 évesen lesz először pasid.

Légy csak önmagad, ha zárkózottabb, visszahúzódóbb vagy, legyél olyan, nyilván nem arról van szó, hogy ne állj szóba senkivel, de ne "erőszakold meg" a saját jellemedet és vérmérsékletedet. :) 4 év múlva sorban fognak állni érted. :D

2011. jan. 29. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem akarok kötözködni, de szerintem barna a szemed és olyan szőkés-barnás-vöröses a hajad, ergo elég őszies színed van.:D

Amúgy a kép alapján tényleg nincs gáz veled, helyes csaj vagy. Nem a külsőddel van bajuk, hanem a zárkózottságukkal (hacsak nem neveztek konkrétan csúnyának, ezesetben viszont szimplán hülyék/vakok). Tök mindegy, a lényeg, hogy légy önmagas és nem kell elsietni a dolgokat. Ha lesz pasid (lehet, hogy már van is), azt akard, hogy önmagad miatt szeressen, ne a megjátszott éned miatt.:D

Bocs, hogy ilyen későn szóltam bele, de muszáj volt.:D

2011. júl. 27. 23:12
 14/15 anonim ***** válasza:

*zárkózottságoddal

*önmagad

(látszik, hogy késő van)

2011. júl. 27. 23:13
 15/15 anonim válasza:
Ùgyis csak hazudsz ès csak a TOP 1 fiùk kellenek a szexre. #H*ly*k*rv*
2018. márc. 24. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!