Sokan piszkálnak, mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az osztályból 2 gyerek szólogat és már nagyon idegesít, mit csináljak? Kérlek segítsetek.2015. nov. 23. 21:52
1/13 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni velük. Szólj vissza vagy hagyd figyelmen kívül. Mindig lesznek ebben a mocsok világban olyanok akik próbálják elvenni a kedved, de ne add meg nekik ezt a lehetőséget.
2/13 anonim válasza:
A ne foglalkozz velük duma akkora hülyeség...pattintsd pofán őket
3/13 A kérdező kommentje:
Eddig nem foglalkoztam velük, de már nagyon idegesít.
2015. nov. 23. 21:56
4/13 A kérdező kommentje:
De ők ketten vannak.
2015. nov. 23. 21:57
5/13 anonim válasza:
1. Válaszoló,éppen ez az ne adja meg nekik az esélyt az alázásra, ezért ne szóljon vissza ,megunják ...
Velem is ez volt,szinte mindenki beszólt,de én ,vagy nem figyeltem vagy csak mosolyogtam rám ... Utána leszálltak rólam...
6/13 anonim válasza:
Rájuk*
Nem oldja meg ha vissza pattintasz nekik azzal neked is szar lesz :S
7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem hagyják abba, mert az egyik régen a legjobb barátom volt és összevesztünk.. És gondlom ezért csinálják...
2015. nov. 23. 22:06
8/13 anonim válasza:
Tényleg ne foglalkozz velük, persze ha kell védd meg magad. Amúgy arra kíváncsi lennék, hogy ők külön-külön is beszólogatnak, vagy csak ketten együtt érzik magukat elég bátornak?
10/13 A kérdező kommentje:
Csak ketten együtt, külön nem szólogatnak. Ezért azon gondolkoztam hogy el kéne kapni őket.. De az egyiket nem biztos hogy meg tudnám verni.
2015. nov. 23. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!