Sokan piszkálnak, mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az osztályból 2 gyerek szólogat és már nagyon idegesít, mit csináljak? Kérlek segítsetek.2015. nov. 23. 21:52
11/13 anonim válasza:
Mondd azt neki akkor, bár nemtom, mennyi idősek vagytok, hogy ne gyerekeskedjen, mert tök dedós dolog, amit csinál. A dedós szóval nem fog tudni vitatkozni, és így beégetve érzi magát. Amúgy ki is békülhetsz vele, valójában egyben gondoltam a kettőt, nem kell, hogy olyan testvéries legyen a kapcsolatotok, hanem elég, hogyha olyan okés. Beszélgetnetek sem kell egymással, csak fogadjátok el egymást az ő részükről is, és béke legyen, ássátok el csatabárdot, ezt meg is mondhatnád neki, hogyha esetleg lesz ideje, mert megunta a kisded játékait, a beszólogatásokat, akkor esetleg el is áshatnátok a csatabárdot. Vagy esetleg próbálhatnád, hogy nevetsz velük te is, ezt mondjuk nem tudom, mennyire lenne jó, esetleg ilyeneket odaszólni, hogy "ez jó volt", vagy ne röhögtess. Ja meg hát véletlenül én nem rég kifejlesztettem egy jó beszólást, erre elképzelésem szerint nem nagyon lehet mit reagálni, csak valami primitív dolgot odavágni, de azzal is csak magát járatná le, hogy egyéb dologgal már nem tudna támadni, nem tudná, hogy mibe kössön bele. Hogy ez a "Te amúgy tízes skálán 5 alatt vagy h..ye? Vagy 8 fölött??" Amúgy kapaszkodhatsz a ballagás gondolatába is, nemtom, hány évig lesztek még osztálytársak. Ja és amúgy lehet,hogy a dedós szó is dedós, az előbb belegondoltam, de hát nem tudom, minden jót kívánok neked.
12/13 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele egyik füleden be másikon ki vagy egyik fülem sós másik fülem paprikás nem hallom hogy mit dumálsz persze ezeket érdemes magadban mondogatni vagy hagyd faképnél. Nem érdemes felhúzni őket visszaszólással mert ha túl frappánsat mondasz olyat mondanak amitől sírva fakadsz asztán folytatják aztán ha szólsz a tanárnak némelyik olyannal jön hogy ezeknek oviban a helyük mindháromnak :(
13/13 anonim válasza:
Azt hogyha az egyik füleden be a másikon ki nem fog beválni azt hiszik hogy be vagy szarva tőlük...
Legyél határozott és biztos találsz bennük egy nagyon gáz dolgot és az osztály előtt mond ezt el és akkor őket fogják piszkálni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!